FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 3-4

UPDATE Gabi Balint: "Chiricheș trebuie trecut pe banca de rezerve, e lipsit de inteligență!" » Răspuns dur al lui MM Stoica: "Expert care nu a făcut nimic după fotbal"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 10:11

România a pierdut ieri cu Ucraina, scor 3-4, într-un amical care s-a disputat la Torino. Jucătorii români au avut o evoluție slabă, mai ales în a doua repriză, când ucrainenii au marcat de trei ori în 12 minute. 

uPDATE 13:40

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a sărit în apărarea fostului fundaș al formației roș-albastre și l-a atacat pe Balint.

"Ma asteptam ca ziaristii sa exagereze si sa-l turteasca pe Chiri. Pana la urma e normal, asa se face presa la noi, daca juca bine, din ABSOLUT FABULOS nu-l scoteau. Nu-mi vine sa cred insa ca fosti fotbalisti neintelesi - care acum se cred mari specialisti - il acuza pe liderul CELEI MAI BUNE defensive ale preliminariilor.
Alo, domnilor critici de scaun, meciul asta a fost DE PREGATIRE!!!
Pe Mircea Lucescu, Oli sau Dan Petrescu nu i-am auzit niciodata sa jigneasca vreun fotbalist.
Asa se intampla cand cei care nu reusesc nimic dupa ce se lasa de fotbal se fac experti." Mihai Stoica, pe Facebook

 

Știrea inițială:

La finalul meciului, Gabi Balint i-a criticat pe jucători, în special pe căpitanul Vlad Chiricheș.

"La ce să ne așteptăm din partea României? Nu știm să pasăm, iar Adi Popa nu știe să dribleze. Chiricheș a jucat slab. Dacă tu nu ai invățat că dacă ești ultim apărător nu trebuie să te complici, înseamnă că este lipsă de inteligență. Trebuie să stai pe banca de rezerve. El mereu se complică.

Eu am vrut ca în acest meci să văd o formulă de joc apropiată de cea din meciul cu Franța. E clar că la EURO nu vor evolua Mățel și Filip din primul minut", a declarat Balint la DigiSport.


a fost nota pe care a primit-o Chiricheș din partea Gazetei Sporturilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
425731240965213
Viorel Chirca  •  30 Mai 2016, 23:35

Bravo Balint ca ai curaj sa spui lucrurilor pe nume.....mm stoica e un parazit care mananca o paine calda fara niciun merit.....Balint are tot dreptul sa-si spuna parerea, a fost un fotbalist mare si are si ceva experienta in antrenorat....individul asta dubios mm ar trebui sa isi castige painea prin munca si sa ne lase....

10203347435200556
Dan Arghir  •  30 Mai 2016, 20:03

Daca a ajuns *** mimi sa-i dea sfaruri D-nului GABI BALINT , sa-l "certe", suntem cu totii priceputi.Baaa , taci dracului din gura , ramai penibil !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

480048755518573
Papuc Alexandru  •  30 Mai 2016, 19:57

daca in tara asta, se mai tine cont si se comenteaza parerea unui parvenit in fotbal,un om care NU ARE nici o tangenta cu acest sport ,mai mult ,doar cu banii furati din fotbal si cu oamenii *** care traiesc bine din acest lucru ,atunci mm -u sa se duca modelator la acces direct ca tot e un nesimtitor fara buca si creier. daca gabi balint nu e pertinent atunci cine?? voi media a ti facut mari nulitatile acestei tari precum mm si nu e singurul...continuati sa i bagati in seama

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează