FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac la consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin: "Este inadmisibil! Nu cred că există pe nicăieri o astfel de situație"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 11:43

Sorin Cârțu a comentat situația de la FRF și i-a criticat pe cei care conduc Federația, în special pe Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu.

"La FRF se întâmplă lucruri grave în ceea ce privește prezentul și viitorul. Acolo sunt 3-4 conducători și niciunul nu are treabă cu fotbalul. Pai, Vochin doar a scris despre fotbal. Nu a jucat niciodată și nici nu a antrenat vreo echipă. Dar vine și spune ce trebuie să se întâmple în fotbal. Mi se pare total aiurea.

Degeaba citești cărți și ziare sau cauți informații pe internet. Dacă nu ai jucat fotbal nu ai cum să știi unele lucruri. Trebuie să le simți. Este inadmisibil așa ceva. Nu cred că există pe nicăieri o astfel de situație.

Nu cred că foștii fotbaliști sunt atât de incapabili încât să nu poată să conducă fotbalulul românesc. Cred că se pot găsit 6-7 care să știe cum să managerieze Federația", a spus Sorin Cârțu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Septembrie 2016, 23:14
Postat de inginerul_reloaded pe 24 Septembrie 2016, 13:15

apar securistii ca ciupercile dupa ploaie :)))))

Nu e Cartu securist, stai calm......securistii conduc in momentul asta FRF. Cat despre Vochin, am ramas neplacut surprins cand am vazut ca el pana in 40 de ani are o fata de 20 de ani, probabil s-a casatorit la 16 ani, dar uitandu-ma mai bine *** mi-am dat seama ca e ceva normal la el, deci nu e o problema. Adica nu am nimic cu respectivii, am tot respectul pentru Banel Nicolita, Lacatus si altii, insa problema lui Vochin e o problema de caracter....Si asta au sesizat-o pana si fostii lui colegi de la GSP...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  24 Septembrie 2016, 13:15

apar securistii ca ciupercile dupa ploaie :)))))

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  24 Septembrie 2016, 12:33

au aarut 2 comentarii anti frf si demntuldevalah a inceput cufureala dupa nspemii de conturi sa faca comentarii pro ..ataca pe cei ce nu sut in aceiasi barca ..atat asteapta stafia asta umblatoare printre oameni?! ca unu sa posteze si el ca cilu hop pe el ..dupa arunca cu reziduriile cufurelii in comenturi non sens ..*** astea trebuie sa le ia dnaul la puricat ..cine ii plateste ,dece ,are contract ,p[lateste taxe pe venitul suplimentar etc .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează