FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac la şefia FRF! Fostul căpitan al naționalei se ia de Burleanu şi de apropiații lui: "Nu se pricep! Nu vor să rămână în fotbal. Au alte planuri"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 18:53

Gică Popescu a vorbit despre actualul şef al FRF, Răzvan Burleanu, şi despre modul în care acesta a condus Federaţia din 2014, când a câştigat alegerile.

"Nu am fost un observator atent la acţiunile FRF, dar, din ce am văzut, s-au făcut foarte puţine lucruri, spre deloc. Eu compar cu ce aş fi făcut eu. S-au pierdut doi ani de zile. La FRF trebuie să se înceapă un proiect de 8-10 ani. Noi spunem mereu că vom avea rezultate în următoare campanie de calificare, dar am ajuns să avem 20 de ani fără să mergem la un Campionat Mondial. Eu aş fi venit şi aş fi spus stop. Sacrificam nişte campanii de calificare şi o luam de la zero.

M-aş fi concentrat pe copii şi juniori. De acolo plecam cu proiectul. Trebuie să fie un proiect de 8-10 ani şi indiferent de cine este preşedinte, trebuie să respecte acest plan. Avem şi exemple, precum Belgia, Germania şi Elveţia. Ca să faci asta ai nevoie de trei lucruri: să te pricepi, să vrei şi să ai oamenii necesari.

Mi se pare că cei care conduc Federaţia nu se pricep. Sunt deştepţi şi vorbesc bine la televizor, dar cred că vor altceva. Nu cred că vor să rămână prea mult în fotbal. Este o platformă către altceva. Ca preşedinte al FRF îţi faci imagine, chiar dacă ai rezultate sau nu. Iese bine oricum. Îţi faci imagine. Burleanu, înainte să fie preşedinte FRF, era un necunoscut", a spus Popescu la DigiSport.

  • Gică Popescu a fost condamnat pe 3 martie 2014 la 3 ani şi o lună de închisoare cu executare în "Dosarul Transferurilor" şi a fost eliberat pe 4 noiembrie 2015. Condamnarea a venit cu o zi înainte de alegerile FRF, iar Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 09:53

Cat despre Burleanu si rezultatele lui sa nu mire pe nimeni. Dupa ce si-a tras 100.000 de euro pentru calificare (oare numai atat!?!) a mai facut ceva? Da' zgubiliticii de langa el?

1425838917717550
John Milne  •  27 Septembrie 2016, 20:46
Postat de ortega pe 27 Septembrie 2016, 20:11

Ce le știe semidoctul ăsta pe toate ... Dacă era el la FRF , erau numai giovani , dragomiri blatistohagi pe-acolo ... Puță-verde Iannis era căpitanul căpitanilor , și la U19 , și la U21 , și la U23 , și la echipa mare ... Poate o băga cumnatul și pe Kira ... că oricum joacă mai bine ca Enache ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  27 Septembrie 2016, 20:11

Ce le știe semidoctul ăsta pe toate ... Dacă era el la FRF , erau numai giovani , dragomiri blatistohagi pe-acolo ... Puță-verde Iannis era căpitanul căpitanilor , și la U19 , și la U21 , și la U23 , și la echipa mare ... Poate o băga cumnatul și pe Kira ... că oricum joacă mai bine ca Enache ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează