FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

Atac năucitor la adresa FRF! Numirea lui Daum, contestată: "Au ascuns ceva!" » Doi oameni de la FRF au fost desființați: "Antrenor mediocru și unul care a fost prin lumea a 5-a"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 00:14

Florin Prunea lansează un nou atac la adresa FRF după 0-1 cu Muntenegru. Se leagă de felul în care Christoph Daum a fost numit, dar și de jocul dezamăgitor al naționalei. 

"Nu am putut trăi clipa să văd echipa națională să joace într-o asemenea manieră. E o campanie ratată din toate punctele de vedere. Cineva trebuie să-și asume această ratare, cineva care a pus un asemenea antrenor care e depășit. A fost o numire, o mișcare, de imagine. Numai la asta s-au gândit.

Nu cred că are rost să fie demis. Să fie lăsat să-și ducă la bun sfârșit mandatul. Oricum nu are pe cine să pună. Ionuț Badea e un antrenor mediocru și pentru competiția internă. Nici Stoichiță, care n-a avut rezultate prea mari pe unde a fost, prin lumea a 5-a, Panama sau mai știu eu ce naționale.

Dar totul s-a făcut pe furiș la națională. Așa a fost adus Daum. A fost scandal și în Comitetul Executiv. Ăsta de acum este rezultatul. Antrenorul acesta a fost numit ilegal. Ceva s-a ascuns! De asta nu ne-au arătat contractul", anunță Florin Prunea la TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2017, 13:18

Eu platesc din buzunar TVR1.E obligatoriu si n-am nimica de comentat. Nu sunt de acord cu prezenta acestui fost fotnbalist ,invitat meci de meci ,nu-i impartasesc ideile,nu sunt de acord cu dorinta sa de parvenire si de jignire contnua a lui Burleanu.Cred ca acesta are drept la replica si consider atitudinea postului national public de tv incalificabila!

ray51
ray51  •  05 Septembrie 2017, 09:57

Una-i dorinta, alta-i putirinta. Un om traieste cat traieste dupa care moare. Ana trebuie zidita. Baciul vrancean si cel ungurean trebe incarcerati. Jos comunismul. Traiasca regele!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  05 Septembrie 2017, 07:58

Mai Prunea Burleanu este un om civilizat pe cînd tu esti un BADARAN,Tu te vrei sef trebuie sa fie cineva nejudacat la cap să ia în considerare ce spui tu,mai este un Tolomac care a facut avere din arbitraj a cumpărat pămint si VACI si acum strigă Hoții. Gici cine este?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează