FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Atac virulent la adresa FRF după semieșecul cu Danemarca: "Continuăm în mizerie și mocirlă"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 08:49

Florin Prunea a reacționat nervos după ce România a terminat la egalitate cu Danemarca la Cluj, 0-0. "Tricolorii" și-au compromis în mare parte șansele de calificare la CM 2018. 

"Am luat un punct imens, mai ales după ce am jucat în repriza secundă. Jocul acesta pune punct actualei campanii de calificare. Mă uit pe clasament și la program, ne va fi foarte greu să terminăm pe locul 2.

Continuăm în mizerie și mocirlă, cu șefi ai fotbalului românesc care câștigă sute de mii de euro, în timp ce fotbaliști de liga a 3-a au salarii de 800 de lei.

Ne-au lipsit Stancu și Andone. Keșeru și Chipciu au evoluat în poziții în care nu erau obișnuiți. Am avut ocazii întâmplătoare. De mult timp nu am văzut echipa națională a României dominată precum în ultimele 15 minute. Diferență destul de mare între cele două echipe, și de abordare, și tactic.

Nu era momentul să plătim un antrenor cu un milion de euro, ținând cont că fotbalul nostru e sărac și în moarte clinică" - a spus Florin Prunea la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
id45
id45  •  27 Martie 2017, 20:58
Postat de para.para pe 27 Martie 2017, 12:24

Propun ca la urmatorul meci nationala sa fie alcatuita doar din suporterii fcsb angajati ca scriberi la gsp.

Propun ca la urmatorul meci sa joace tradatorii de tara sau pupincuristii !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Martie 2017, 20:52

...*** ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cliff2000
cliff2000  •  27 Martie 2017, 14:34

Prunea are tot dreptul la o opinie si ce sa vezi....are si dreptate.Cat incaseaza el probabil ca e rezultatul negocierii contractului,de ce ar fi ofticat cineva pe contractul lui?Probabil ca atrage atentia asupra faptului ca astia din cadrul FRF nu au practicat sport ever...si totusi dau lectii!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează