FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, GSP.RO ȘI TVR 1

Atacant surpriză pentru meciul cu Feroe: ”Nea Puiu, bagă-mă 20 de minute și promit că dau gol!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 11:36

Ionel Ganea, fostul internațional român, s-a oferit ca soluție pentru problemele din ofensiva echipei naționale, care a marcat numai două goluri în 2015, ultimul venit după o ”secetă” istorică de 629 de minute.

”Aș intra 20 de minute și acum pe teren. Nea Puiu, poți să mă chemi, promit că dau gol în Feroe”, a glumit Ionel Ganea la televiziunea sportro.

19 goluriîn 45 de selecții a reușit Ganea în tricoul naționalei României

Fostul atacant a comentat și reacțiile lui Chiricheș și Andone, care au refuzat să discute cu presa și nu au salutat fanii la finalul partidei: ”Eu am aplaudat mereu publicul mereu și înainte, și după meci. Bine, eu nu le-am dat motive să mă huiduie. Cînd veneam la națională, veneam să reprezint cu cinste și cu drag culorile României, nu să mă fac de rîs.

Mi se pare că noi vorbim prea mult de alții și nu ne uităm la noi. Bărbații adevărați stau la declarații și după înfrîngere. Aici e echipa națională, vorbim de bărbați adevărați. Stai acasă, Florin Andone, dacă nu vrei să-ți asumi nimic”.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Citeşte aici totul despre CALCULELE calificării României la Euro 2016!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
863294053756086
Roxi Baciu  •  09 Octombrie 2015, 22:01

Messi si Ronaldo au fost copii saraci si nu le-a fost frica sa ,sa castige bani si trofee.O fac si acum ca la inceput.De ce? Pentru ca iubesc fotbalul,ca ei sunt sute de jucatori.Ai nostri nu au jucat niciodata de la generatia lui Hagi pana acum cu mandrie si barbatie.Au castigat prea multi bani foarte repede si ei nu isi dau seama de valoarea lor.2006 CM finala,Zidanne a aratat valoare ca fotbalist si barbatie(nu sunt de acord cu violenta )Spec ca niciun jucator actual dupa meciul de duminica,indiferent de rezultat sa nu vina la interviu.Nu merita sa vorbeasca in fata tarii.

774463012681220
Adrian Manea  •  09 Octombrie 2015, 21:56

GSP sunteți oameni serioși! Chiar trebuie sa publicați declarația acestui ***? Bine ca a fost el mai bun si ca Maradona si le-a facut pe toate. Arunca cu noroi in niște debutanti cum este si Andone, punând presiune. Sa mai tacă acești expirați si sa mai lase si pe alții cu șansa lor. Sa ii fie rusine acestui *** care apare la toate televiziunile cu Astel de declarații!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  09 Octombrie 2015, 15:57

debulosant

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close