FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Atacuri sexiste la adresa lui Burleanu, după ce a anunțat că va candida din nou: "Nu pare războinic, pare feminin"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 21:49

Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF și președintele clubului Poli Iași, a lansat un atac sexist la adresa președintelui Federației, Răzvan Burleanu. 

Prunea a mai susținut că este "hăituit" de Comisia de Disciplină pentru o serie de declarații făcute la adresa lui Burleanu.

"El e cu pasiunile, nu prea pare războinic de felul lui, pare mai mult spre latura feminină. Dacă va câștiga din nou alegerile, trebuie să ne vedem fiecare de treaba lui. Va fi un moment important la alegerile viitoare.

Eu, dacă nu voi candida, voi face tot ce depinde de mine să scăpăm de acest băiat. Sunt de trei săptămâni hăituit de Comisia de Disciplină pentru că mi-am permis să am un punct de vedere. Sunt singurul președinte de club din România care e judecat pentru o așa-zisă declarație defăimătoare la adresa acestui băiat.

Am auzit că vine dimineața la serviciu și îl cheamă pe consilier, pe băiatul ăla norvegian așa și îl întreabă ce a mai scris presa despre mine. El nu vede că dispar echipe, el merge cu fotbalul pe uliță, e plin de pasiune", a spus Florin Prunea la TV Sport ro.

Răzvan Burleanu a anunțat că va candida pentru un nou mandat la șefia FRF la alegerile din luna martie a anului viitor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  31 Ianuarie 2017, 08:45

Daca 'intorci' la FRF cei 90000 de euro cadou pentru calificare, ma mai gandesc...

127939151042796
Marcello Kazan  •  31 Ianuarie 2017, 06:31

Bai Prunea, ca sa fii seful FRF trebuie sa ai si ceva 'materie cenusie' daca stii ce-i aia... Cu alte cuvinte, e necesar un nivel de inteligenta cel putin mediu... Pe cind tu si fostul tau coleg de nationala, 'pretenul poliglod Popescu Gh., ce sa mai discutam... NU e si daca NU e, nici Dumnezeu nu cere...

ill7ven
ill7ven  •  31 Ianuarie 2017, 01:58

Atacurile astea nu isi au locul in 2017. Degeaba avem prima presedinta de FRF din istorie, daca nu stim sa o respectam.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează