FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA

Avertisment de la Răzvan Burleanu: "Am putea juca fără spectatori" » Bilete ieftine la meciul cu Ungaria

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 22:21

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că partida dintre România şi Ungaria, de pe 11 octombrie, la Bucureşti, va fi urmărită cu atenţie de UEFA, care nu ar agrea nici un fel de scandare xenofobă.

"Mîine începe producţia biletelor, nu ştiu dacă 20 sau 40 de lei e mult sau puţin. Atît vor costa cele mai ieftine tichete. M-am întîlnit astăzi cu suporterii, am discutat foarte serios.

La următorul meci de după Ungaria, cu Irlanda de Nord, am putea juca fără spectatori în cazul în care vor exista scandari xenofobe.

Liderii galeriei mi-au dat soluţia, să înscriem rapid ", a spus Răzvan Burleanu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 09:38
Postat de ertyuiop pe 23 Septembrie 2014, 07:47

e meci de 1X2.....jucam in grupa mortilor, orice rezultat e posibil!

e ditamai 1 solist. trebuie sa fim tare slabi sa nu ii batem pe unguri, poate la cel mai slab nivel al exprimarii din istoria Nationalei lor (candva glorioasa, de altfel..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 09:37
Postat de red77 pe 23 Septembrie 2014, 07:22

se vor lua masuri speciale ca sa nu se intample acest lucru. totul va fi sub acoperire precum turcescu la statia stadionului se va anunta meciul de fotbal romania-mongolia europeana . ce sa avem noi cu mongolii? apoi echipa ungariei in loc de gabor , istvan , peter va avea urmatoarea componenta : in poarta vasile gheorghe , linia de fund ion vasile , nae nicolae , costel gica s.a.m.d. pentru acest meci imnul ungariei va fi cantat de tot stadionul pentru ca va fi melodia vetei biris - asa-i romanul ! si la intrarea echipelor pe teren jucatorii oaspeti vor purta un banner cu mesajul " asa-zisul tinut secuiesc pamant romanesc ! "

..))

graph
graph  •  23 Septembrie 2014, 09:27

Cine sunt "liderii galeriei"?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează