FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Avertisment pentru Alibec, din partea oamenilor de la națională: "Îi face rău în primul rând lui"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 13:20

Ionuț Badea, secundul lui Christoph Daum la echipa națională, susține că problemele comportamentale ale lui Alibec îi fac rău atacantului stelist.

La meciul cu CFR Cluj, Denis Alibec a avut o reacție nervoasă în momentul în care a fost schimbat de Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care și-a atras numeroase critici.

"E important pentru el să înțeleagă că e nevoie de continuitate la un nivel internațional mai ridicat. Şi aici mă refer la situația lui de la Steaua. Noi îl urmărim, este un jucător de calitate.

Șituația din meciul cu CFR îi face rău în primul rând lui. Își poate pune o limită în dezvoltarea lui prin acest timp de comportament; dar el este un tip foarte onest și nu-și poate ascunde stările, reacțiile pe care le are. Din această cauză reacționează așa", a spus oficialul tricolorilor la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează