FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - URUGUAY, MIERCURI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1/GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Avertismentul lui Piţi către jucători: ”Femei, şpriţuri şi bere în saună”

+1   FOTO
"Briliantul" s-a simțit mereu în largul său în compania unui pahar cu vin bun şi a unei femei frumoase

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 13:33

”Cînd jucătorii vin la lot, nu pot avea pretenţii să aibă liber”, anunţa selecţionerul la conferinţa de presă de la convocare. În spatele acestui avertisment se află secretele aflate de selecţioner despre escapadele vedetelor în timpul lui Lucescu jr.

Victor Piţurcă i-a avertizat public pe "tricolorii" obişnuiţi să se folosească de acţiunile "naţionalei" pentru a se destrăbăla prin cluburi şi restaurante. "Am discutat foarte serios cu Mutu. Mă interesează ca jucătorii cu mare experienţă şi valoare să se gîndească numai la echipa naţională, iar cînd intră pe teren să dea totul. Nu putem să venim la lot şi să avem anumite pretenţii, cum au fost obişnuiţi, că vrem liber. Pe mine nu mă interesează lucrurile astea!", a precizat selecţionerul la conferinţa de presă de duminică.

"Erau morţi la antrenamente"
Ce l-a determinat, de fapt, pe antrenor să-i avertizeze fără ascunzişuri pe petrecăreţi? "Jucătorii cu state vechi la lot se obişnuiseră cu programul lejer din mandatul lui Răzvan Lucescu, iar disciplina impusă de Piţi în timpul cantonamentelor nu le-a căzut bine. Veteranii au încercat să-l înduplece şi pe el: «Lasă-ne, Piţi, şi pe noi măcar o seară în oraş»", a dezvăluit un membru din staff-ul tehnic. A fost în zadar!

Completează un alt federal: "Piţurcă nu vrea să cedeze sub nici o formă în faţa vedetelor, de aceea a şi atenţionat că cine nu e cu gîndul doar la echipa naţională cînd e convocat nu are ce căuta la lot. Piţi ştie bine că în perioada lui Răzvan Lucescu, atunci cînd erau lăsaţi liberi, jucătorii îşi făceau de cap. Erau morţi a doua zi la antrenamente".

Iar selecţionerul le-a spus-o direct "tricolorilor", în special celor obişnuiţi să iasă din front, în frunte cu Mutu şi Tănase: "Băieţi, eu nu accept femei şi şpriţuri pe durata cantonamentelor. Şi nici nu vreau să vă văd cum vă dregeţi cu bere prin saună!".

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

”Mutule, tu să-mi cîştigi meciurile uşoare!”

Situaţia lui Mutu la lot e una specială. Piţurcă i-a mai oferit o şansă, deşi după fiecare escapadă nocturnă a promis că se face băiat cuminte. "Piţi are nevoie de Adrian să-l ajute să cîştige meciurile considerate mai uşoare, deoarece cu echipele tari, gen Olanda sau Franţa, îi trebuie jucători dispuşi la travaliu. Or, Mutu nu joacă decît cînd are mingea", a explicat un federal considerentele pentru care Piţurcă se mai bazează încă pe atacantul de 33 de ani.

Ilie Năstase a stat cu logodnica şi cu fosta soţie

Moment inedit, ieri, la lansarea noilor tricouri ale "naţionalei". Ilie Năstase a venit însoţit de logodnica lui, Brigitte Sfăt, iar la eveniment a dat şi peste fosta soţie, Amalia, prezentă la Băneasa Shopping Center în calitate de organizator. La final, fostul mare tenisman şi noua lui cucerire s-au întreţinut relaxat cu Amalia. "Tricolorii" vor juca în roşu cu Uruguay, deşi tricourile galbene au redevenit de bază.

Nico a scăpat de incendiu!
Luni dimineaţă, cînd Daniel Niculae se pregătea să ia avionul spre Bucureşti, baza de pregătire a echipei sale de club lua foc. 30 de fani ai lui Nancy (locul 18, retrogradabil), furioşi după 3 eşecuri la rînd, au pătruns în forţă în vestiar. Iar unul dintre ei a aruncat o petardă care a explodat la picioarele antrenorului Jean Fernandez. A fost nevoie de 30 de jandarmi pentru ca jucătorii să scape de huligani.

"Nebunul" Abreu, bufonul Uruguayului
La 35 de ani, atacantul Sebastian Abreu (Botafogo), cel care a calificat Uruguayul în semifinalele CM 2010 cu o "scăriţă" la penaltyul decisiv contra Ghanei, e chemat în continuare la "naţională" doar pentru a-i binedispune pe colegi. "Chiar dacă nu prea joacă, Abreu e ideal pentru vestiar. Cu el în lot, atmosfera nu poate fi decît pozitivă", a explicat selecţionerul Tabarez convocarea "bufonului" care a schimbat peste 20 de cluburi în carieră.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dan2010
dan2010  •  28 Februarie 2012, 23:38

Da intradevar nu e Razvan, cel putin Razvan putea sa vorbeasca, Pitzi trebui taiat sub limba ca nu le prea bugheste, numai dezacorduri si cuvinte repetate la infinit fara sens....

alpin
alpin  •  28 Februarie 2012, 23:25

Asa trebuie sa fie la lot! Femei sprituri si bera doar la camera!! Nu la sauna ca ne vede domnul si doamna public!!!

dan_sb
dan_sb  •  28 Februarie 2012, 18:48

barbugiul,ignorantul si inchipuitul de pizdurca sa-si vada de treaba lui ,si sa nu se mai lege de LUCESCU (indiferent care)pt.ca nu-i ajunge nicicum din toate punctele de vedere.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close