FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Avocatul Craiovei îi răspunde dinamovistului Bobar: "Cum îşi permite acest individ?"

Dan Idita
Dan Idita

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 20:40

Avocatul Universităţii Craiova, Dan Idita, a comentat cu indignare declaraţiile directorului sportiv de la Dinamo, Cristi Bobar, despre noul şef de la FRF.

Dinamovistul anunţase că susţine proiectul lui Răzvan Burleanu sub îndemnul "Împreună, să facem fotbalul mai curat!". (Detalii AICI)

Avocatul Universităţii Craiova, Dan Idita, a comentat cu indignare declaraţiile directorului sportiv de la Dinamo, Cristi Bobar, despre noul şef de la FRF.

Dinamovistul anunţase că susţine proiectul lui Răzvan Burleanu sub îndemnul "Împreună, să facem fotbalul mai curat!". (Detalii AICI)

"Mi se pare incredibil cum Cristi Bobar crede că are calităţi şi aptitudini pentru a schimba în bine fotbalul alături de Răzvan Burleanu.

Asocierea acestuia cu preşedintele FRF nu poate fi decît jignitoare pentru acesta din urmă şi total împotriva principiilor ce au făcut obiectul programului lui Răzvan Burleanu, cîtă vreme Bobar e trimis în judecată într-un dosar penal.

L-am întîlnit pe Bobar în biroul procurorului Nariţa, cînd i s-au luat declaraţii, eu în postura de avocat al Craiovei el în cea de învinuit. Îmi aduc aminte că nici nu putea să scrie, îi tremura pixul în mînă, şi-acum vrea să revoluţioneze fotbalul! Fotbalul poate fi curăţat în scurt timp prin soluţionarea acestui dosar şi condamnarea acestui individ!", a declarat Idita pentru GSP.ro.

Avocatul se referă la dosarul în care Bobar a fost trimis în judecată alături de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv care au votat în 2011 dezafilierea Craiovei.


Replica lui Bobar

Directorul sportiv al "cîinilor" a reacţionat pentru GSP.ro: "Eu nu-l cunosc pe acest băiat, nu înţeleg în ce calitate vorbeşte despre mine. Mi-am spus o părere despre preşedintele FRF, cerd că am dreptul. Nu mi-e frică de nimeni, aşa că nu aveam motive să tremur. Ar fi mai bine să ne vedem fiecare de treburile noastre, să avem mai mult respect şi să stăm în banca noastră".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
cata2630
cata2630  •  08 Martie 2014, 10:31

asta e tot ce a mai ramas din craiova maxima... un avocat penibil care se baga in seama singurel? cred ca are pica pe avocatii lui becali si a celor 8 care sunt acum dupa gratii... aia au luat o caruta de bani si rezultatele profesionistilor se vad...toti clientii lor sunt legati...

catalin777
catalin777  •  08 Martie 2014, 08:42

Asa spuneau si cei 8 ca nu le este frica si totusi...cu siguranta o sa li te alaturi ;)))

terminatorul3
terminatorul3  •  08 Martie 2014, 07:31

Nu e frica de nimeni in afara de procuror ! : ))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează