NATIONALA    •   

ATAC

Avocatul Craiovei îi răspunde dinamovistului Bobar: "Cum îşi permite acest individ?"

 
07 Martie 2014 19:59
 

Dan Idita

Avocatul Universităţii Craiova, Dan Idita, a comentat cu indignare declaraţiile directorului sportiv de la Dinamo, Cristi Bobar, despre noul şef de la FRF.Dinamovistul anunţase că susţine proiectul lui Răzvan Burleanu sub îndemnul "Împreună, să facem fotbalul mai curat!". (Detalii AICI)

"Mi se pare incredibil cum Cristi Bobar crede că are calităţi şi aptitudini pentru a schimba în bine fotbalul alături de Răzvan Burleanu.

Asocierea acestuia cu preşedintele FRF nu poate fi decît jignitoare pentru acesta din urmă şi total împotriva principiilor ce au făcut obiectul programului lui Răzvan Burleanu, cîtă vreme Bobar e trimis în judecată într-un dosar penal.

L-am întîlnit pe Bobar în biroul procurorului Nariţa, cînd i s-au luat declaraţii, eu în postura de avocat al Craiovei el în cea de învinuit. Îmi aduc aminte că nici nu putea să scrie, îi tremura pixul în mînă, şi-acum vrea să revoluţioneze fotbalul! Fotbalul poate fi curăţat în scurt timp prin soluţionarea acestui dosar şi condamnarea acestui individ!", a declarat Idita pentru GSP.ro.

Avocatul se referă la dosarul în care Bobar a fost trimis în judecată alături de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv care au votat în 2011 dezafilierea Craiovei.


Replica lui Bobar

Directorul sportiv al "cîinilor" a reacţionat pentru GSP.ro: "Eu nu-l cunosc pe acest băiat, nu înţeleg în ce calitate vorbeşte despre mine. Mi-am spus o părere despre preşedintele FRF, cerd că am dreptul. Nu mi-e frică de nimeni, aşa că nu aveam motive să tremur. Ar fi mai bine să ne vedem fiecare de treburile noastre, să avem mai mult respect şi să stăm în banca noastră".

 
Comentarii (40)
cata2630  (623 comentarii)
asta e tot ce a mai ramas din craiova maxima... un avocat penibil care se baga in seama singurel? cred ca are pica pe avocatii lui becali si a celor 8 care sunt acum dupa gratii... aia au luat o caruta de bani si rezultatele profesionistilor se vad...toti clientii lor sunt legati...
08 Martie 2014, 10:31   •   Comenteaza
catalin777  (135 comentarii)
Asa spuneau si cei 8 ca nu le este frica si totusi...cu siguranta o sa li te alaturi ;)))
08 Martie 2014, 08:42   •   Comenteaza
terminatorul3  (4688 comentarii)
Nu e frica de nimeni in afara de procuror ! : ))))
08 Martie 2014, 07:31   •   Comenteaza
danieldinamos  (510 comentarii)
Va certati degeaba directori sportivi,manageri sau ce or mai fi ei trec cluburile raman daca au fost pastorite bine daca nu isi revin si merg inainte Bobar e la inceput de drum a fost sincer si a spus cal sustine pe burleanu si gata-mm stoica a intrat aiurea la fel si borcea au semnat si gata dar ei au fost mandatati so faca de alti deci..la Craiova a fost o problema interna a lui Mititelu cu cei ce nul inghit din craiova si sa curatat singur dar nu pe el si pe o echipa legendara a tarii u craiova daca astia care conduc cluburile leau condus sau le vor conduce nus atenti cazul craiovei nu va fi singular acu mai e si rapidul o sa admiram la tv in liga 1 toate comunele patriei Pace tuturor
08 Martie 2014, 03:21   •   Comenteaza
conasu_boeru  (7071 comentarii)
Postat de sergentu72 pe 08 Martie 2014, 00:10
Draga conasu nu trebuie sa generalizezi omule.Din cate vad nici tu nu esti m-ai presus fata de inculti si cretini de care tu n-ai mila .
Nu am generalizat, stiu ca sunt si oameni de calitate, dar individul asta e sub orice critica...
08 Martie 2014, 00:15   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Apartament in 1 Mai Apartament in 1 Mai
600 EU/luna
1 Mai , SU: 96 mp, 3 cam.
Suprafata utila: 96 mp
3 camere

Alte Oferte

Un serviciu oferit de
Tanara colaborare part-time
Caut tanara min.18 ani care doreste sa colaboreze in calitate de model pt.fotografie artistica(body-study).Experienta nu este necesara.Plata se stabileste de comun acord in functie de tipul si durata ...
Arad/Arad - pret 100,00 EUR
Vila Bacu Dragomiresti
Bacu Dragomiresti Dezvoltator vand vila in Bacu 10 min din Militari sau Ghencea.Acces asfalt, padure, vecini pe strada iluminat stradal internet.Trei dormitoare living bucatarie doua bai, polistiren ...
Bucuresti/Dragomiresti Bacu - pret 57.000,00 EUR
Angajam OP Calculator
SC RAVUL SRL ANGAJEAZA OP CALCULATOR. EXPERIENTA MINIM 2 ANI IN DOMENIU
Cluj/Cluj-napoca - pret 0,00 RON
CASA MANSARDATA
Casa + curte+ garaje + anexe, incalzire cu centrala cu gazeificare/lemne, sunt deja aprovizionate, 7 km de centrul orasului Bacau.Casa pe structura din lemn, 4 dormitoare matrimoniale, 2 bai, 1 ...
Bacau/Bacau Saucesti - pret 1.000,00 EUR
Sabroso angajeaza bucatari si ospatari
Terasa Sabroso suplimenteaza posturile de bucatar (experienta, salariu pe masura), ajutor de bucatar si ospatar. daca vrei sa faci parte din echipa, contacteaza-ne la 0763 040 976.
Constanta/Constanta - pret 0,00 RON
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V