NATIONALA    •   

ATAC

Avocatul Craiovei îi răspunde dinamovistului Bobar: "Cum îşi permite acest individ?"

 
07 Martie 2014 19:59
 

Dan Idita

Avocatul Universităţii Craiova, Dan Idita, a comentat cu indignare declaraţiile directorului sportiv de la Dinamo, Cristi Bobar, despre noul şef de la FRF.Dinamovistul anunţase că susţine proiectul lui Răzvan Burleanu sub îndemnul "Împreună, să facem fotbalul mai curat!". (Detalii AICI)

"Mi se pare incredibil cum Cristi Bobar crede că are calităţi şi aptitudini pentru a schimba în bine fotbalul alături de Răzvan Burleanu.

Asocierea acestuia cu preşedintele FRF nu poate fi decît jignitoare pentru acesta din urmă şi total împotriva principiilor ce au făcut obiectul programului lui Răzvan Burleanu, cîtă vreme Bobar e trimis în judecată într-un dosar penal.

L-am întîlnit pe Bobar în biroul procurorului Nariţa, cînd i s-au luat declaraţii, eu în postura de avocat al Craiovei el în cea de învinuit. Îmi aduc aminte că nici nu putea să scrie, îi tremura pixul în mînă, şi-acum vrea să revoluţioneze fotbalul! Fotbalul poate fi curăţat în scurt timp prin soluţionarea acestui dosar şi condamnarea acestui individ!", a declarat Idita pentru GSP.ro.

Avocatul se referă la dosarul în care Bobar a fost trimis în judecată alături de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv care au votat în 2011 dezafilierea Craiovei.


Replica lui Bobar

Directorul sportiv al "cîinilor" a reacţionat pentru GSP.ro: "Eu nu-l cunosc pe acest băiat, nu înţeleg în ce calitate vorbeşte despre mine. Mi-am spus o părere despre preşedintele FRF, cerd că am dreptul. Nu mi-e frică de nimeni, aşa că nu aveam motive să tremur. Ar fi mai bine să ne vedem fiecare de treburile noastre, să avem mai mult respect şi să stăm în banca noastră".

 
Comentarii (40)
cata2630  (628 comentarii)
asta e tot ce a mai ramas din craiova maxima... un avocat penibil care se baga in seama singurel? cred ca are pica pe avocatii lui becali si a celor 8 care sunt acum dupa gratii... aia au luat o caruta de bani si rezultatele profesionistilor se vad..***ti clientii lor sunt legati...
08 Martie 2014, 10:31   •   Comenteaza
catalin777  (135 comentarii)
Asa spuneau si cei 8 ca nu le este frica si totusi...cu siguranta o sa li te alaturi ;)))
08 Martie 2014, 08:42   •   Comenteaza
terminatorul3  (5290 comentarii)
Nu e frica de nimeni in afara de procuror ! : ))))
08 Martie 2014, 07:31   •   Comenteaza
danieldinamos  (513 comentarii)
Va certati degeaba directori sportivi,manageri sau ce or mai fi ei trec cluburile raman daca au fost pastorite bine daca nu isi revin si merg inainte Bobar e la inceput de drum a fost sincer si a spus cal sustine pe burleanu si gata-mm stoica a intrat aiurea la fel si borcea au semnat si gata dar ei au fost mandatati so faca de alti deci..la Craiova a fost o problema interna a lui Mititelu cu cei ce nul inghit din craiova si sa curatat singur dar nu pe el si pe o echipa legendara a tarii u craiova daca astia care conduc cluburile leau condus sau le vor conduce nus atenti cazul craiovei nu va fi singular acu mai e si rapidul o sa admiram la tv in liga 1 toate comunele patriei Pace tuturor
08 Martie 2014, 03:21   •   Comenteaza
conasu_boeru  (8000 comentarii)
Postat de sergentu72 pe 08 Martie 2014, 00:10
Draga conasu nu trebuie sa generalizezi omule.Din cate vad nici tu nu esti m-ai presus fata de inculti si cretini de care tu n-ai mila .
Nu am generalizat, stiu ca sunt si oameni de calitate, dar individul asta e sub orice critica...
08 Martie 2014, 00:15   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
banner-dream-300x250.jpg
Un serviciu oferit de
contructi
Execut lucrari de constructi, experinta 8 ani, gresie, fainata, parchet, zugraveli, tencuiala, instalator, instalatie electrica, izolati, etc.preturi avantajoase. Costel 0768425708.
Bucuresti/Bucuresti - pret 0,00 RON
cumpar teren agricol extravilan
cumpar teren agricol extravilan comunele Dudesti, Ciocile, Rodiori. Pretul zonei.
Braila/Dudesti Rosiori Ciocile - pret 1.300,00 EUR
Cumparam teren arabil extravilan
Societate care cumpara teren arabil extravilan in zona Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Dolj, Olt Mehedinti, Buzau la pretul zonei. In zona Calarasi, Giurgiu, Teleorman cumparam si suprafete mai ...
Ilfov/Otopeni - pret 0,00 RON
Automat Rheavendors Xs instant
Vand automat rheavendors xs foloseste cafea instant, revizionat, kit de apa, compact si usor de intretinut ofer suport pentru asta, ofer garantie.
Dambovita/Targoviste - pret 400,00 EUR
Afacere la cheie-Club
Predau afacere la cheie- Club in Piata Romana, 200 mp, complet utilat pentru orice tip de eveniment:muzica live, aniversari private, proiectii de film, etc...(capacitate 120 locuri) Poze pe ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 18.500,00 EUR
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V