FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

"Băbeşte, primim şi noi o smochină!" » Cum s-au împărţit cele mai mari prime din istoria FRF, peste un milion de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 19:41

După ce FRF i-a făcut o nouă plîngere penală lui Mircea Sandu, acuzîndu-l de conflict de interese şi folosire a influenţei în cazul comisioanelor încasate din banii primiţi de Federaţie de la Loterie, jurnaliştii de la Rise Project au publicat discuţiile din cadrul CEx prin care "Naşu'" propunea acordarea bonusurilor.

Astfel, pe site-ul riseproject.ro au apărut stenogramele discuţiei dintre Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, ultimul fiind, în acel moment, prim-vicepreşedinte FRF prin calitatea sa de "cap" LPF. Dialogul a avut loc într-o şedinţă a Comitetului Executiv, ţinută pe 14 februarie 2011.

Momentul culminant al discuţiei îl reprezintă o replică savuroasă a lui Dumitru Dragomir: "Adică băbeşte toţi cei de aici primim şi noi fiecare câte o smochină!".

În iunie, Gazeta a publicat lista primelor, considerate cele mai mari din istoria FRF: au depăşit un milion de euro, numai Mircea Sandu primind aproximativ 820.000 euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
shogun_blue
shogun_blue  •  28 Octombrie 2014, 07:55
Postat de luker pe 27 Octombrie 2014, 20:25

Poate se recupereaza paguba, Doamne Ajuta! :)

pagubele facute de Sandu si Dragomir nu vor fi recuperate niciodata pt. ca ele nu sunt doar financiare...crezi ca 20 de ani vor fi recuperati in urma unui proces???

ricco
ricco  •  28 Octombrie 2014, 00:54

Cinici si Derogatori vor fi intotdeauna dar Burleanu, in ciuda greselilor inerente, NU a venit la FRF ca sa fure!!!... Bineinteles ca NU e perfect dar CINE E???... Sau poate-l vreti inapoi pe Mircea Sandu ca sa-si reprimeasca RENTA VIAGERA SI TOATE CELELALTE BENEFICII FINANCIARE "ONORIFICE"!!!...

almaviva
almaviva  •  27 Octombrie 2014, 23:09

Curaj, d-le Burleanu, s-o tineti tot asa. Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează