FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

"Baciul" vorbeşte despre candidatura pentru şefia FRF: "Lumea mi-a spus să mă implic. Acum nu mai simt asta!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 18:31

Gică Popescu, fost candidat la alegerile FRF din 2014, a vorbit despre posibilitatea de a candida din nou.

"Când am decis să candidez la alegerile FRF multă lume mi-a spus că trebuie să mă implic. Că noi, cei din Generaţia de Aur, am stat prea multă vreme departe de fotbal şi trebuie să ne implicăm. Când iei o asemenea decizie trebuie să ai mult entuziasm şi ambiţie. Eu aveam foarte multă motivaţie şi un entuziasm nemaipomenit. Acum mi-a dispărut această motivaţie. Nu mai simt că vreau să fiu preşedinte.

Nu pot sta toată viaţa şi să aştept să fiu din nou motivat şi să candidez din nou. Aveam un proiect foarte bun, la care am lucrat 6-7 luni, şi aveam o echipă nemaipomenită (n.r. Gică Hagi, Bogdan Stelea, Anghel Iordănescu şi Ilie Dumitrescu). Aveam un proiect foarte bun pentru 2014. Nu ştiu dacă va mai veni momentul pentru a candida. În 2018 nu pot candida, din punct de vedere legal. Doar în 2022 pot, dar nu ştiu dacă o voi mai face", a spus Gică Popescu la DigiSport.

  • Gică Popescu a fost condamnat pe 3 martie 2014 la 3 ani şi o lună de închisoare cu executare în "Dosarul Transferurilor" şi a fost eliberat pe 4 noiembrie 2015. Condamnarea a venit cu o zi înainte de alegerile FRF, iar Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Septembrie 2016, 21:07

Pe vremea cand era la Barcelona exulta de bucurie ca el a ajuns capitan de echipa si Hagi a fost dat afara. N-a mai ramas nici el mult .L-a urmat si el pe Hagi in Turcia.(nu sunt sigur ,dar parca asa a fost). Pacat , a fost un mare jucator ,dar caracterul zero! Acum e la capat de drum si nu stie incotro sa o ia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează