FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Balaci îi spune "nu" lui Burleanu și a mărturisit ce planuri are: "I-am spus din start cum stau lucrurile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 17:11

Ilie Balaci a discutat cu Răzvan Burleanu posibilitatea de a face parte din Comisia Tehnică a FRF, însă susține că dorește să antreneze.

În urmă cu câteva săptămâni, Balaci declara că are oferte din zona arabă, însă nu oferise un răspuns ferm șefilor Federației (detalii AICI).

"Am avut o discuţie cu Răzvan Burleanu dar i-am spus din start cum stau lucrurile. Nu vă pot spune ce am vorbit, deoarece discuţiile trebuie să rămână doar între noi doi. Dar totuşi vă pot spune ce intenţionez eu să fac.

Eu sunt în tratative cu câteva cluburi de afară de mai bine de două luni şi am de gând să accept una dintre oferte. Prioritar pentru mine este să antrenez. Cu Răzvan Burleanu doar am discutat, nimic mai mult", a afirmat Balaci pentru Fanatik.

Nereunită niciodată după Euro 2016, Comisia Tehnică a FRF a devenit o entitate-fantomă după ce, în primele luni de mandat ale lui Burleanu, era prezentată drept organismul care va direcționa permanent fotbalul românesc la nivel profesional.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  10 Ianuarie 2017, 10:39

V-ati aprins de 'dragul' lui Balaci, dar de faptul ca dupa Euro 2016 "Comisia Tehnică a FRF a devenit o entitate-fantomă " nu spuneti nimic.

sexilian
sexilian  •  07 Ianuarie 2017, 20:14

dupa poza te-as intreba, ***......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Ianuarie 2017, 19:41

De când asteaptă să antreneze.....de vreo 4 ani...și ce mai era de povestit, că a spus totul !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează