FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Bâlbâieli în lanț la CFR Cluj: Băgăcean și Mureșan se contrazic în privința lui Dan Petrescu » Gică Popescu: "Petrescu mi-a zis că se întâlnește cu cei de la Federație"

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 21:34

Gică Popescu, fostul mare jucător al echipei naționale, a dezvăluit astăzi că Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, urmează să poarte o rundă de negocieri cu oficialii Federației pentru preluarea echipei naționale. 

" Dan Petrescu m-a sunat azi și mi-a zis că se întâlnește cu cei de la federație. Așteptăm să vedem ce rezultat vor avea discuțiile. El vrea să-și facă meseria de antrenor. Dacă va fi numit selecționer, atunci îmi voi spune punctul de vedere", a declarat Gică Popescu, conform Libertatea. 

În schimb, Marian Băgăcean, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a declarat că exclude în totalitate varianta ca Petrescu să ajungă la națională. 

"Am mai spus-o și o repet, Dan Petrescu nu își dorește să plece la națională și vrea să rămână la CFR pe durata contractului de doi ani. A spus-o și el personal într-o conferință de presă, deci nu înțeleg de ce se mai despică firul în patru. Nu știu de vreo întâlnire cu FRF, dar dacă va fi una, va fi una de natură diplomatică. Repet, nu pleacă de la CFR", a declarat Marian Băgăcean, finanțatorul celor de la CFR Cluj, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Ulterior, Iuliu Mureșan, președintele "feroviarilor" a avut o intervenție telefonică la TV Digi Sport în care a lăsat de înțeles că "Bursucul" s-a întâlnit deja cu cei de la FRF. 

"Nu e nicio problemă să discute, dacă te invită Federaţia, e normal să vorbeşti. Poate întâlnirea a şi avut loc, nu ştiu să vă spun. Nu poţi să împiedici FRF să îl abordeze pe Dan Petrescu. Am informaţii în acest sens, dar nu pot să le fac publice. Sunt chestii care ţin de bucătăria internă.

Astfel de discuţii nu fac bine jucătorilor şi fanilor noştri, de aceea nu vreau eu să escaladez acest subiect. E un lot format în cea mai mare parte de Dan Petrescu. El e un antrenor care munceşte foarte mult şi nu îşi bate joc de meseria lui", a spus Mureșan, la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  12 Septembrie 2017, 23:28

Si va mai plangeti ca n-aveti fotbal in romanika. Pai ce fotbal sa mai aveti cand alde Bursucea si-a facut echipa dupa cum a vrut el, dar pe banii lui Bagacean, iar acum dupa doar 9 meciuri si in conditiile in care este lider la distanta de 4 puncte fata de urmatoarele 3 echipe, vrea sa plece nestingherit. Aici si FRF are o vina foarte mare ca isi doreste un antrenor aflat sub contract.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Septembrie 2017, 23:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku
sadiku  •  12 Septembrie 2017, 22:58
Postat de steaua1986forever pe 12 Septembrie 2017, 22:57

stai calm cutucutu, ca nu vine Dan Petrescu, tot Contra al vostru o sa fie.....deh, rezultatele il scot prea mult in evidenta...

in 1986 nu exista fcsb

Vezi toate comentariile (6)
Comentează