FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - URUGUAY, MIERCURI, 20:30, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bănel Nicoliţă s-a accidentat! Mihai Roman convocat de urgenţă

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 23:24

Victor Piţurcă a primit prima veste proastă înaintea meciului amical cu Uruguay.

Bănel Nicoliţă s-a accidentat în timpul antrenamentului şi nu va mai putea evolua în faţa Uruguayului. Piţi a reacţionat rapid şi l-a chemat de urgenţă pe rapidistul Mihai Roman, anunţă DolceSport.

Nicoliţă trecea printr-o perioadă foarte bună la Saint Etienne, mijlocaşul dreapta ajungînd în scurt timp unul dintre jucătorii de bază ai francezilor.

Meciul amical dintre România şi Uruguay va avea loc miercuri, de la ora 20:30, pe Antena 1, GSP TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
criticul89
criticul89  •  28 Februarie 2012, 10:30
Postat de spectatorul pe 28 Februarie 2012, 01:10

Totusi e cam singurul jucator roman in forma dintr-un campionat cat de cat puternic. Acum nu vreau sa fiu rau, dar singurul roman care stie cat de cat sa dribleze e Sanmartean, dar are si el "hibele" lui, n-are rost sa intram in detalii. Si cand te gandesti ca intr-o vreme eram porecliti brazilienii Europei....

"Pentru a doua oară în ultimele şapte zile, Bănel Nicoliţă a fost plasat de ”L'Equipe” în rîndul ”celor ce au dezamăgit” "; tu te iei dupa gazeta omule cand spune ca "fanii au venit la stadion pt banel" sau "banel pasa decisiva pt st ettiene" - care de fapt a fost un banal corner sau "magistrala lov libera executata de banel" - iar aia nu a fost decat un sut plasat peste zid care nu a avut forta nici sa doboare o sticla de cola goala; revino omule la realitate; am vazut cateva meciuri a lui banel: ba intr-un meci era om decisiv, ba era inexistent, ca in ult etapa; e la fel de inconstant ca la steaua; nu s-a schimbat ! si o zic fara suparare dar hai s

mad_musu
mad_musu  •  28 Februarie 2012, 09:02
Postat de imodric pe 28 Februarie 2012, 07:32

cum sa-l aduci la nationala pe lesinatu ala de mihai costea cand nici la steaua nu joaca?selectie..numai de la steaua ..nu vom ajunge la cm cu piturca niciodata!

cred k e de la rapid... mihai roman :) ps cu alt antrenor nu avem nici macar sanse sa speram la mondiale - cu asta macar speram sa jucam inchis si ... poate avem rezultate

imodric
imodric  •  28 Februarie 2012, 07:32

cum sa-l aduci la nationala pe lesinatu ala de mihai costea cand nici la steaua nu joaca?selectie..numai de la steaua ..nu vom ajunge la cm cu piturca niciodata!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează