FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Becali a răbufnit după numirea lui Lucescu selecționer la turci! Atac la adresa FRF: "Este rușinos și regretabil! Federația are legătură de corupție cu Daum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 20:10

Gigi Becali a avut o reacție nervoasă după ce Mircea Lucescu a fost numit ca selecționerul naționalei Turciei.

Patronul celor de la FCSB l-a criticat extrem de dur pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, fiind nervos că acesta nu l-a adus pe banca României pe "Il Luce".

"Din punctul meu de vedere, FRF e de vină. Este regretabil și rușinos. Avem unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii și, în loc să-l luăm la națională, el pleacă în Turcia!

El venea pe o ofertă mai mică. Este rușinos! Asta e țara noastră. Ăștia suntem noi.
După ce îi punem în funcție, se cred stăpâni. Cei de la FRF au o legătură de corupție cu Daum. De corupție. E opinia mea. Nu se poate. Îl ai pe Lucescu și nu-l aduci. Te duceai la Daum și îi ziceai «Câte luni de contract mai ai? 3 luni? Ia banii și du-te»", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: A întinerit Mircea Lucescu? Ce răspuns a dat noul selecţioner al Turciei cu puţin timp în urmă, referitor la revenirea în România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  05 August 2017, 22:25

Dar nu înțeleg cine vorbește despre corupție Domnul Becali ??? Halucinez numai oamenii fără scrupule nu au rușine

para.para
para.para  •  03 August 2017, 12:39

Este notorie adversitatea gesepeului prin vocea nemuritorului nea Ovi la adresa federatiei, a lui Burleanu si a lui Daum, incat toata planeta cunoaste faptul ca aceste cuvinte sunt 100000% ale gesepeului care ii baga cuvintele in gura lui gigi.

dinamo100
dinamo100  •  02 August 2017, 23:28

Discutie inutila! Lucescu nu ar fi venit la Nationala sub nicio forma. El stie foarte bine ca nu are cum sa obtina rezultate notabile cu lotul actual din Romania; in plus el atat la Zenit, cat si acum la nationala Turciei are contracte de milioane de Euro. De ce ar veni sa antreneze in Romania ca sa fie injurat si sa primeasca bani putini?! Din patriotism? :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează