FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

Becali a răspuns acuzațiilor lui Burleanu: "Dacă eu făceam primul 11, eram calificaţi acum"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 20:41

Gigi Becali i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF a susținut că patronul FCSB este unul dintre vinovații pentru situația actuală a fotbalului românesc (detalii AICI).

Acuzat că și-a folosit relațiile pentru a influența selecția de la echipa națională, Becali a spus pe de o parte că nu era în relații bune cu Victor și Giovanni Becali în perioada respectivă, dar a oferit și o replică ironică când a spus că naționala se califica la Mondial dacă el ar fi făcut "primul XI".

"În primul rând, nici cu Victor, nici cu Giovanni n-am fost în relaţii bune în vremea aia. În al doilea rând. Înseamnă că e bine, că a avut rezultate echipa naţională, nu?

Dacă am putut să am atât de mare influenţă înseamnă că-s deştept, dar nu am avut. Nu vreau să am influenţă la echipa naţională nici dacă mi se oferă, că nu mă interesează. N-am niciun interes.

Dacă eu făceam primul 11, eram calificaţi acum. Garantam calificarea. El a dat şi bani, a şi pierdut calificarea, dar eu garantam calificarea", a spus Gigi Becali pentru Mediafax, citat de TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  08 Septembrie 2017, 19:20

Dacă tu gheorghe făceai primul 11 erați toți, în frunte cu burleanu, la ,,mititica,, !!!! Cred că-ți dai seama cine ar fi trebuit să fie cei 9 ,,corifei,, cu voi 2 în frunte!!!! Ce bine ar fi fost, sau ar fi pt. fotbalul din România !!!

10206056252507072
Gherhard Robert  •  08 Septembrie 2017, 13:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  08 Septembrie 2017, 13:36

Cu ce ? Cum?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează