FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Becali nu mai suportă: "I-am zis lui Argăseală: «Băi, faceţi plângere la DNA!»" + Salariul pe care-l are Daum la națională

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 12:55

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Răzvan Burleanu la șefia FRF și cheamă DNA-ul peste instituția care conduce fotbalul românesc, însă a dezvăluit și salariul pe care Christoph Daum îl are la echipa națională.

"FRF este o instituţie extrem de importantă pentru România. Eu nu am nicio treaba personală cu Burleanu, dar nu poţi să te foloseşti de statute şi reguli. Vreau şi eu să mă duc la meciurile ţării mele, să văd fotbal. Am ajuns să îmi doresc să piardă ţară mea că să plece neamţul asta? Cum poţi să îi dai credit unuia care distruge naţională? E un blat acolo!

Cum se poate ca Argăseală, membru în CEx, să nu ştie nici acum salariul lui Daum. I-am zis: «Băi Vali, voi sunteţi nebuni? Faceţi plângere la DNA dacă nu va da contractul»", a spus Gigi Becali la Pro X.

...despre salariul lui Daum: "Nimeni nu ştie câţi bani ia Daum. Eu am înţeles că ia 90 de mii de euro pe luna. E posibil să-i dai unuia care îl scoate pe Andone şi îl bagă pe Băluţă să-i dai atâţia bani? Eu cred că omul asta a inventat anumite lucruri că să distrugă. Dacă se ducea oricine şi făcea echipa, aveam mai multe puncte acum. Eu ştiu că salariul lui Daum e de aproximativ un milion de euro pe an".

"E adevărat, ar fi o bucurie să scăpăm de Dan Petrescu de la CFR, iar el să meargă la naţională. Dar la ora asta nu mă interesează asta, mă interesează să scăpăm de Burleanu şi Daum" Gigi Becali

Naționala de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor după ce a pierdut în Muntenegru, scor 0-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1532029876892068
Dan-Ioan Dinu  •  07 Septembrie 2017, 10:08

Atata timp cit oameni precum Becali iau decizii majore in fotbalul romanesc nu vom iesi din marasmul actual. Criticam echipa nationala dar , va intreb eu, echipele de club si jucatorii luati individual sunt mai buni decat nationala? 1. echipele de club romanesti - OUT din Europa (FCSB este o pseudoexceptie, ea se califica doar in Europa League) 2. jucatorii romani din exterior rezerve sau titulari la echipe din partea de jos a campionatelor. 3. jucatori romani play makeri ai echipelor lor de club ??? Deac la Cluj si Budescu la FCSB (partial caci fiecare dintre ei are cite un coleg portughez care joaca rolul unui Xavi de la Barca de acum citiva ani). In concluzie avem o echipa națională care este oglinda perfecta a echipelor de club si a jucătorilor romani actuali. Iar despre schimbarea lui Burleanu si a lui Daum este o vorba: "schimbarea domnilor (conducătorilor) bucuria proștilor"

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Septembrie 2017, 17:15

Voi cei de la gsp nu aveti nici o urma de vinovatie in promovarea *** puscarias ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Septembrie 2017, 17:01

Asta e "miza "sustinuta din :intamplare"si de GSP, TVR1! "Sa ne scapam de Petrescu de la CFR!".

Vezi toate comentariile (11)
Comentează