FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Becali știe ce se va întâmpla la națională: "Contra va schimba 4-5 jucători" » Doi fotbaliști vor fi scoși din echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 20:59

Gigi Becali este de părere că naționala României s-ar fi calificat la Campinatul Mondial din Rusia dacă l-ar fi avut pe Cosmin Contra selecționer de la începutul campaniei. 

La finalul partidei cu Danemarca, în care România a remizat, scor 1-1, Becali a lăudat munca lui Contra de la națională și l-a sfătuit să promoveze o serie de tineri în locul altor jucători.

"La echipa națională în viitorul apropiat vom avea un Nedelcu, un Coman, un Man, un Alibec, care a fost acidentat azi, și cred că se schimbă datele problemelor. Vor fi 4 sau 5 piese schimbate în echipa națională. Contra n-o să joace cu Hoban și Pintilii, că nu mai pot ei.

Azi am făcut un egal mare. Dacă era Contra antrenor de la început, cred ca eram calificați. Nu cred că Polonia și Danemrca sunt echipe extraordinare. Oricum, nu ajungeam pe locul 4. Punctul ăsta scos de Contra e aur", a spus Becali la finalul partidei cu Danemarca, la Pro X.

 România a terminat grupa de calificare pe locul 4, după Polonia, Danemarca și Muntenegru. Tricolorii au acumulat 13 puncte în cele 10 meciuri. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Octombrie 2017, 10:38

Crapi de ciuda este? daca Deac ar fi venit la Steaua era acum rezerva. Lui Pintilii. Sper ca vor trece vremurile astea ....

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Octombrie 2017, 10:36

Nu mai poti tu ma ,ia zii aia pe care-i propui sunt toti de la Steaua sau cu ii zice . Nu tu faci Nationala .Si ar trebui sa stai in banca ta. Sa-ti vezi lungul nasului.

106452019897999
Eduard Girnita  •  09 Octombrie 2017, 10:08

Daca liliputanul ala de Baluta e jucator de nationala atunci ne maritam soarta!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează