FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

"Blat" cu Dragomir? » Iordănescu a făcut o nouă convocare suspectă pentru turneul din Antalya care a început ieri

Dragoș Balauru
Dragoș Balauru

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 10:03

Naționala României a ajuns ieri în cantonamentul din Turcia, acolo unde va sta pînă pe șase februarie.

Pentru a completa lotul, după ce Steaua a refuzat să îi lase pe cei șase jucători în cantonament, selecționerul Anghel Iordănescu a surprins și l-a chemat pe portarul echipei din Liga 1 care a încasat cele mai multe goluri! Este vorba despre Dragoș Balauru, portarul celor de la FC Voluntari, club la care tocmai a sosit Dumitru Dragomir. 

Balauru se află la prima convocare la lotul echipei naționale.

În vîrstă de 26 de ani, Balauru a jucat 20 de meciuri în prima parte a Ligii 1 și a încasat 32 de goluri. În total, FC Voluntari a încasat 39 de goluri în 23 de partide.

 La lotul naționalei se mai află doi portari din Liga 1, Silviu Lung jr. (Astra) și Alexandru Buzbuchi (Viitorul).

Printre portarii la care selecționerul ar fi putut apela înaintea lui Balauru sînt Marc de la CFR Cluj, portarul cu media GSP cea mai mare în tur, Bălgrădean, Rîmniceanu sau Stăncioiu. 

Iordănescu a fost criticat zilele trecute de nepotism pentru că l-a chemat pe Ropotan, fotbalist care tocmai s-a transferat de la ultima clasată la echipa antrenată de fiul selecționerului, Pandurii.

În Turcia, România va juca trei meciuri amicale, contra celor de la Kutaisi, Zimbru Chişinău şi a naţionalei Turkmenistanului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
1004970506242853
Mircea Leasa  •  29 Ianuarie 2016, 20:51
Postat de mushu23 pe 26 Ianuarie 2016, 14:18

Ba esti nebun? In locul lui Balaurul putea fi chemat fara nicio problema Balgradean, portar foarte bun, cu evolutii f bune in toamna si portar care a mai fost in circuitul echipei nationale si anii trecuti. Si are acelasi potential, chiar mult mai bun decat a lui BAlaur. Dupa Tata, Panti si Lung, urmatorii portari care merita sa fie posibili inlocuitori sunt Balgradean, Nita, Stancioiu si Buzbuchii. In niciun caz Balaurul.

Prietene, vezi ca Nita a fost convocat dar nu a fost lasat de Reghe, Balgradean nu are echipa, iar Stancioiu are vreo 37 de ani. De Buzbuchi nu zic nimic, ca a fost rezerva lui Rimniceanu tot sezonul !

1004970506242853
Mircea Leasa  •  29 Ianuarie 2016, 20:49

Eu zic ca nu convocarea lui Balauru este dubioasa ! Ci convocarea lui Buzbuchi, care a fost rezerva lui Rimniceanu tot turul ! Convocarea lui Nedelcu, care nu a fost un jucator de baza pentru echipa lui, iar in fata lui ar fi jucatori precum Anton si chiar Novac. Convocarea lui Hodorogea ??? De astea de ce nu zice nimeni nimic ?

steaua024
steaua024  •  26 Ianuarie 2016, 23:42
Postat de Előd Boldis pe 26 Ianuarie 2016, 11:23

Toate cele 3 partide, Turkmenistan, Zimbrul si Torpedo sunt suspecte la pariuri.

Se pare ca si Torpedo ar declina intalnirea, asa ca nea Cashcheta ramane sa se lupte cu....zimbrul :))) O asemenea tampenie din partea unei federatii de a fixa cantonament exact cand au inceput pregatirea echipele de club, este U N I C A T in lume! Ce sa faci cu o selectionata divizionara in acest cantonament atunci cand marea majoritate a TITULARILOR sunt in strainatate?!? Mai rau incurci treburile NELASAND CLUBURILE SA-SI VADA DE PREGATIREA FIZICA SI MECIURILE AMICALE DIN PRESEZON!! Mai mult: Incropesti 3 meciuri amicale doua cu echipe de club slabute si cu o nationala si mai slaba, colac peste pupaza cu Turkmenistanul a picat si se pare si cu Torpedo!?!?!?!? Seriozitate? Asi ! RUSINE FRF !! Cheltuiti bani aiurea. Mai bine le spuneati baieti , impreuna cu tov.Cashcheta aveti un sejur mirific in Turcia ! PUNCT .

Vezi toate comentariile (37)
Comentează