FOTBAL  »  NATIONALA  »  DOI PORTARI PE BANCA NAŢIONALEI

Bogdan Stelea este noul antrenor secund al naţionalei! "Am acceptat oferta lui Răzvan"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2009 00:00

Bogdan Stelea, portarul echipei FC Braşov, a acceptat oferta noului selecţioner al naţionalei României, Răzvan Lucescu, de a deveni antrenorul secund al României.

"Am vorbit cu Răzvan după antrenamentul de azi şi i-am spus că sînt de acord să fiu antrenor secund la naţională. Cred că o să îmi fie uşor, cunosc atmosfera, conducerea şi o parte din jucători. Nu cred că o să am probleme în a mă adapta. Am entuziasm destul de mare şi, dacă vom avea şi puţină şansă, sper ca lucrurile să meargă bine.

Încă n-am vorbit toate detaliile cu Răzvan, dar sînt convins că voi fi pe bancă la meciul cu Lituania. Pînă în vară voi juca în continuare pentru FC Braşov. Îmi doresc foarte mult să fiu alături de echipa naţională. Din vară mă voi retrage şi mă voi concentra doar la echipa naţională. După perioada de la naţională, vreau să urmez exemplul lui Gabi Balint şi să ajung principal", a spus Bogdan Stelea la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
 •  01 Mai 2009, 10:06

-daca sunteti ziarist adevarati ,voi cei de la Gazeta faceti lobby la razvan lucescu si Frf sa i se organizeze un meci de retragere lui Stelea de la nationala.

 •  01 Mai 2009, 09:21

BAFTA BAIETI !

dumy23
dumy23  •  01 Mai 2009, 00:43

Bogdan Stelea merita un meci de retragere de la echipa natinoala! Ar trebui convocat in actualele preliminarii un meci. Este portarul cel mai valoros din ultimii 20 de ani. Merita acest cadou!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close