FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, TVR, GSP.RO

Boloni o vede în avantaj pe Ungaria în duelul cu România » Ce spune despre plecarea lui Sînmărtean de la Al Ittihad

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 14:11

Ladislau Boloni a vorbit despre meciul din grupa F preliminară pentru Euro 2016 dintre Ungaria și România și îi vede pe vecinii noștri favoriți.

"Eu cred că va fi un meci dificil pentru România. Am presentimentul că Ungaria e în avantaj față de naționala noastră. Budescu ar putea fi o surpriză pentru Ungaria, avînd în vedere că nu are meciuri la națională", a spus Boloni la Dolcesport.

 ...despre plecarea lui Sînmărtean de la Al Ittihad: "La club, Sînmărtean a jucat două meciuri bune, iar al treilea așa și așa. Dar nu a jucat mijlocaș ofensiv. Nu pot să spun eu daca el va pleca de la Al Ittihad".

Meciul dintre Ungaria și România va fi în această seară, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (23)
danbinci
danbinci  •  05 Septembrie 2015, 14:04

Destul de realist Boloni, si nu a fost departe sau exagerat in ce a declarat. Plecarea lui de la Nationala a fost provocata de cei care aveau interes sa isi vanda jucatorii. Nu mai esste cazul sa amintim de cine este vorba deoarece acum o parte din ei platesc cu libertatea. A dovedit ca este antrenor cam peste tot pe unde merge. A castigat UCL cu Sporting, si-a atins obiectivul si cam asta conteaza. De ce sa stea in mizeria de la noi ,care se practica in fotbal ,cand poate antrena decent in Europa, sau tarile Arabe? In fond si la urma urmei el presteaza o mesrie, in care vrea sa fie cat mai bine platit. A stii ce vrei, nu inseamna a fi tradator sau alte aberatii . M-am uitat aseara la meci, si nu am inteles mai nimic din ce a distribuit tata Puiu pe teren. Min 68 si tu nu ai nici un sut pe spatiul portii ? Posibil asa ceva? Nu asa castigi meciuri stand la cutie, si ce da Domnul. Ca si jucatorii nostri, cu cel putin o saptamana de antrenament alerg si eu la 50 de ani. Cred ca daca intra sutul lui Szalai muream de ciuda toata viata. Nu am putut trece de o Ungarie net inferioara din toate punctele de vedere. Pase la adversari, peste 50 % din echipa cu probleme medicale , si un antrenor Neamt, total pe langa fenomen. Ambele echipe asezate in teren de catre doi antrenori care nu mai sunt de actualitate. Cum speranta moare ultima, speram si noi ca in meciul cu Grecia si Insulele Feroe sa castigam. Eu stiu ca nu poti face spectacol cand vrei sa te califici. Dar......

briser
briser  •  05 Septembrie 2015, 10:43

mare antrenor !!! urias!!! am facut egal cu o echipa de desculti, in care s-a remarcat DOAR UN MAGHIAR !!! nea' boloni...ungaria va fi favorita cu noi cand s-or naste inca vreo trei puscasi ! cred ca esti singurul "specialist" de pe planeta care ar fi pariat pe ungaria :))

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2015, 10:39

Faina chestie: spune ca nu ..spune.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close