FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Budescu îl laudă pe selecționer: "Contra a venit cu un plus" » Alex Ioniță, emoționat la debut: "M-am sufocat"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 23:39

Constantin Budescu, marcatorul a două goluri în meciul câștigat de România în fața lui Kazahstan, scor 3-1, s-a arătat extrem de mulțumit de publicul ploieștean de pe arena ”Ilie Oană” și spune că atmosfera la națională e excelentă.

"Mă bucur că am marcat, dar cel mai mult mă bucur că am obținut o victorie. Nu am jucat să demonstrez nimic nimănui. De câte ori vin la națională eu mă bucur de fotbal. La penalty am vrut să execut eu ca să termin faza după ce am început-o. Mereu m-am simțit bine aici la Ploiești. Mă bucur că cei de aici m-au aplaudat. Am avut foarte mulți prieteni în tribune. Putem spune că e un nou început".

Despre noul selecționer, Budescu a spus la TV Digi Sport: "E o atmosferă bună cu domnul Contra, a venit cu un plus. Ne bucurăm că am putut să-i oferim o victorie. Mergem cu Danemarca să câștigăm, deși calificarea e jucată.

Alexandru Ioniță la debut

Alexandru Ioniță a debutat astăzi, la 22 de ani, în tricoul naționalei și recunoaște că a suferit din cauza emoțiilor. Mai mult, acesta a apreciat și jocul excelent al lui Budescu, jucător în locul căruia a intrat în minutul 79.

"Am avut foarte mari emoții, chiar m-am și sufocat, dar sper să demonstrez și la națională ce am arătat la Astra. Așteptam momentul să intru pentru că scorul era favorabil nouă. Sper să strâng cât mai multe selecții în tricoul naționalei și să-i reprezint cu mândrie pe cei de acasă.

Visam la momentul ăsta de când am ajuns la Astra. Prin evoluțiile mele am demonstrat că merit să ajung aici. Le mulțumesc foarte mult suporterilor pentru că m-au aplaudat când am ieșit la încălzire. Am rămas surprins și le promit că nu-i voi dezamăgi. În această seară au fost incredibili.

Budescu e un jucător incredibil de bun și mă bucur că am fost coleg cu el la Astra și acum la națională", a adăugat Ioniță.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
127939151042796
Marcello Kazan  •  06 Octombrie 2017, 10:49

Pentru Ionita: Mai baietas, tu esti FOARTE talentat si inaintea mea au spus-o altii care te-au urmarit constant... Acum si eu te urmaresc... Ai fost chemat la Nationala si asta e un pas MARE in cariera ta daca stii sa gestionezi cum trebuie increderea pe care lumea si antrenorii o au in tine... Si totusi vreau sa-ti spun un lucru EXTREM de important... Ai spus ca te-ai "SUFOCAT" de emotie... Pai ce facem???... Ne sufocam exact cind trebuie sa demonstram ca avem SINGE IN INSTALATIE ???...Si cu cine sa te sufoci ?... Cu Kazahstan ???... Pai daca debutai cu Spania, Germania sau mai stiu eu ce alta mare echipa, inseamna ca exista riscul sa ai, Doamne fereste, UN STOP CARDIAC!!!... Pai se poate?... Iti vorbesc pe acest ton pentru ca am copii de virsta ta, deci NU e lipsa de respect din partea mea... Chiar daca simti ca "te sufoci", NU AI VOIE SA FACI O ASTFEL DE AFIRMATIE !!!... Nici in gluma... Cind intri pe teren ESTI UN SPARTAN... NU MAI ESTI UN COPIL DE 20 DE ANI, AI DEVENIT DINTR-O DATA BARBAT SI TE BATI CU CEI MAI MARI DE LA EGAL LA EGAL !!!... ASTA E SINGURUL MOTIV PENTRU CARE AI ALES FOTBALUL DREPT CARIERA... IAR DIN ACEST MOMENT NU AI VOIE SA-TI MAI FIE TEAMA DE NIMENI SI DE NIMIC ATUNCI CIND ANTRENORUL ISI VA PUNE INCREDEREA IN TINE SI TE VA TRIMITE IN TEREN !!!... GATA E TIMPUL SA DEVII "SOMEBODY"!!!

demolarii
demolarii  •  06 Octombrie 2017, 10:46
Postat de mariuss72 pe 06 Octombrie 2017, 10:13

Orice lucru pozitiv la nationala e un mare plus, mai ales dupa toata perioada asta tensionata si plina de frustrari. Lasa-i sa se bucure, poate vor veni si vremuri mai bune.

Orice lucru pozitiv....întrebarea e :Chiar crezi, la cum au jucat adversarii, că e un plus? Că dacă era Daum nu ar fi obținut același rezultat? După selecție e clar că fostul lui impresar, I Becali care și-a dat seama că adetine monopolul in mod evident asupra jucătorilor de națională nu e in favoarea lui și a împărțit între Ana-Maria(Fcsb) și Pietro Chiodi(Viitorul) acest monopol. La Dinamo așteaptă să iasă Borcea și atunci jocul de culise va deveni mai vizibil .....e o lume prea mica sa fie mai multi ......

183591535548662
Marius Boroghina  •  06 Octombrie 2017, 10:24

Foarte bn romania trebuie sa ne faceti mandrii ca suntem romani

Vezi toate comentariile (10)
Comentează