FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Daum după 4 meciuri fără gol marcat

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 14:59

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dat astăzi mai multe declarații despre naționala României și despre selecționerul Christoph Daum.

"Nu voi intra în acest specific autohton de a schimba antrenorii. Daum se bucură de tot sprijinul meu și al Federației pentru a-și duce contractul la final.

Am făcut un contract pe doi ani, cu obiectiv de calificare. Am fost criticat pentru că nu l-am făcut pe 4 ani cu obiectiv calificarea la EURO 2020.

Eu cred că mai avem șanse de calificare, având în vedere că suntem la un punct de locul 2. Matematic mai sunt șanse. Dacă marcam din penalty cu Muntenegru, dacă dădeam gol contra Kazahstanului când a alunecat Enache și dacă ar fi dat Keșeru gol în meciul cu Danemarca, lumea zicea că avem o națională care duduie.

Nu am mai fost la un Mondial de 20 de ani și fotbalul românesc e în regres. Jucătorii naționalei nu pot fi inventați. Staff-ul tehnic îi pregătește și o face foarte bine", a declarat Răzvan Burleanu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
torque07
torque07  •  03 Aprilie 2017, 09:44

Pacaliciul asta de Burleanu are dreptate in ce zice. Degeaba *** Dar degeaba explici la roman chestii logice..schimba antrenorul la fiecare doua luni si e fericit. Petrescu doua luni, Sumudica doua luni, Andone doua luni, Piturca doua luni, cred ca si Lucescu ar veni pt doua luni. Vai de viata noastra..dam inainte cu next please.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  30 Martie 2017, 19:57

Oare Barbutz nu are loc la natzionala? Are viteza, ar putea crea situatzii de gol intr-un atac de astmatici, care nu-si pot depashi adversarii in duel corp la corp. Fotbalistii din Timisoara, au interzis la nationala, ca pe vremea comunistilor? Cine pierde? Fotbalul ROMANESC!

grande.balaci
grande.balaci  •  30 Martie 2017, 18:20

Burlan sau tupeul unui habarnist in tainele acestui joc,ce sa ne spuna unul pus de politic in fruntea frf....la fel ca politicieni,vorba multa si fapte putine!Nationala condusa de neamt ,este cea mai slaba din istorie fara nici-o idee de joc si un orizont sumbru... nationala nu este loc de asteptare aici nu se formeaza jucatori se selectioneaza si primeaza rezultatul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează