FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Burleanu a vorbit deschis despre problemele din fotbalul românesc: "Am pretenția ca antrenorii să NU intre în acest joc" » Ce spune de Daum și de incidentele de la meciul cu Polonia

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 21:17

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a comentat șansele naționalei de a se califica la  Campionatul Mondial din 2018, vorbind și despre alte teme de interes din fotbalul românesc.

...despre calificarea la Mondial: "Într-adevăr, șansele de calificare sunt reduse, dar suntem la un singur punct de locul doi"

...despre situația lui Christoph Daum: "În momentul de față, Daum se bucură de toată susținerea noastră pentru terminarea acestui mandat. Trebuie să ducă România la Mondial. Cred că, deocamdată, nu este momentul să vorbim despre prelungirea contractului lui Daum"

...despre schimbările dese de antrenori din Liga 1: " E o practică cu specific autohton să se schimbe antrenorii ca galoșii. Nu voi susține niciodată un asemenea demers. Și mă aștept de la antrenorii români să nu intre în acest joc"

...despre incidentele și amenda de la meciul cu Polonia: "Firma de pază de la partida cu Polonia va suporta jumătate din amendă de 100.000 euro. Suporterii să înțeleagă că profitul care se obține din bilete se investește în proiecte de copii și juniori", a declarat Burleanu, la TV Sport Ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
para.para
para.para  •  04 Aprilie 2017, 10:04
Postat de Dumitru Neculai pe 04 Aprilie 2017, 08:58

antrenorii jucatorii sant de mult an acest joc numai ca va faceti ca nul vedeti nationala e a romanilor din fotbal nu a ferefeului rezultat clar nu ne calificam renuntati voi numitil pe piturca si sigur ne vom califica dar acum daca tineti cu romania

Dorele, mai pune si tu mana pe-o carte de limba romana. Nu mereu, doar cand o descoperi.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2017, 08:58

antrenorii jucatorii sant de mult an acest joc numai ca va faceti ca nul vedeti nationala e a romanilor din fotbal nu a ferefeului rezultat clar nu ne calificam renuntati voi numitil pe piturca si sigur ne vom califica dar acum daca tineti cu romania

1615275382087697
Yuri Firsov  •  04 Aprilie 2017, 07:15

UN MAIMUTZOI!!!PLEACA!!!DEMISIA!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează