FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu bănuiește "forțe oculte" la baza înregistrărilor: "Am fost interceptați" » Dezvăluie și cui i-a adresat celebrul "I-am ciuruit!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 10:47

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre înregistrările ședinței secrete a federalilor dinaintea alegerilor, dezvăluite de Gazeta Sporturilor.

Burleanu crede că ședința a fost "interceptată", și nu înregistrată de către unul dintre cei 14 prezenți la discuții, excluzând o trădare a unui apropiat. De asemenea, șeful FRF consideră că Lupescu intrase în posesia înregistrărilor înaintea scrutinului și că nici în aceste condiții nu a fost în stare să-l bată. 

"Să fiți fericiți că au apărut aceste înregistrări și scurgerile de informații cu privire la contractele realizate de FRF. Concluzia este una singură: nu am făcut nimic ilegal. Toate astea au evidențiat niște principii pe care le-am adus la FRF și faptul că acționăm în deplină legalitate.

Întâlnirea a avut loc luni. Dar să nu credeți că alegerile au fost câștigate atunci! Opoziția a fost bine organizată și ea. A investit foarte mulți bani, mai mulți ca noi. Aceste înregistrări au ajuns la opoziție înainte de alegeri. Deci cei de acolo s-au putut organiza în funcție de noi.

E posibil să fie o interceptare, nu o înregistrare. Oricine poate intercepta. Vom lua măsuri pentru ca aceste informații să nu mai apară cu atâta ușurință", a declarat Răzvan Burleanu la TV Pro X.

Întrebat dacă ar proceda la fel în campanie, Răzvan Burleanu a răspuns fără să ezite: "Da! Campania noastră a fost una model. Eu, când m-am întâlnit cu membrii FRF, nu le-am promis nimic. Vrem să introducem o astfel de practică. E foarte ușor să promiți, dar trebuie să ai garanții. E nevoie de sinceritate".

Șeful FRF a explicat și cu i-a fost adresat mesajul "Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit", pe care l-a rostit după ce a câștigat alegerile FRF cu 168 de voturi:

"Mesajul meu nu fost către cei care au avut bun simț și au avut alte preferințe. I-am ciuruit pe cei care au vrut să îi influențeze pe membrii FRF. Au existat chiar și amenințări asupra membrilor votanți".

897369 bio

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
169060557063831
Stefan Anghel  •  24 Aprilie 2018, 22:31
Postat de Stefan Chiorpec pe 24 Aprilie 2018, 13:43

Te inseli amarnic!! Nu Burleanu a distrus fotbalul romanesc,e este de doar patru ani la federatie,uita- te mult mai in urma si iti vei da seama cine a distrus mai mult!!!

cred ca esti orb ! ca sa furi,trebui sa ai de unde ....burlenea nu a produs nimic,nici o calificare....fura banii celor din liga 1 afiliati la lpf,nu la frf !

turcescu
turcescu  •  24 Aprilie 2018, 14:29

Burleanule, lasa ca-ti vine si tie vremea puscariei! Tu asa ai fi procedat, Lupescu a fost finut.

turcescu
turcescu  •  24 Aprilie 2018, 14:28

Singurele forte oculte sunt SRI-ul care te-a ajutat sa castigi, masonule!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează