FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu despre planul neștiut al lui Prunea + A discutat cu Lăcătuș și cum a răspuns când a fost întrebat dacă e sprijinit politic

Foto: Alex Răducanu
Foto: Alex Răducanu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 22:02

Răzvan Burleanu continuă războiul de la distanță cu Florin Prunea, președintele lui Poli Iași, și îi face acestuia o caracterizare dură.

"Am fost în acest weekend la Iași. Nu numai că am fost foarte bine primit acolo, dar am fost și încurajat. Mă refer că în săptămâna premergătoarea se tot spunea că n-am ce căuta acolo. O persoană pe care am întâlnit-o la Iași, un fost mare fotbalist, mi-a spus în felul următor: «Domnule președinte, butoaiele goale fac foarte mult zgomot». Ăsta e adevărul.

Dar vreau să vă spun ceva. Când într-o pădure cade un copac, se aude doar acel copac, în timp ce pădurea continuă să crească. Asta e imaginea domnului Prunea. El nu e în campanie pentru Federație, ci pentru LPF. Toți ochii ar trebui să fie ațintiți pe jocurile care se fac în jurul Ligii", a declarat Burleanu la FRF TV.

Întrebat dacă are parte de sprijin politic, Burleanu a răspuns: "Îmi place să cred că am o relație foarte bună cu decidenții politici. Nu vrem să permitem nicio interferență politică la Federație. Cei mai în măsură să vorbească despre un așa zis sprijin politic sunt membrii afiliați ai FRF, care în 2014 m-au ales. Ei m-au desemnat să conduc Federația".

...despre proiectul CSA: "Îl cunosc foarte bine pe Marius Lăcătuș. Cred că e persoana care merită să coordoneze proiectul CSA. Chiar am discutat cu el și are un plan foarte bun. Cred că va reuși acolo. Îmi doresc să avem persoane bine intenționate în fotbal așa cum e Marius Lăcătuș".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează