FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu face un anunț șocant: "Am vrut să renunț la FRF" » Acuzații dure: "Există o gașcă a unor slujbași ai intereselor personale"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 09:39

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat că a vrut să renunțe la șefia fotbalul românesc, dar a continua să lupte împotriva anumitor personaje.

"Am văzut că există o gașcă a unor slujbași ai intereselor personale. Ei așteaptă un moment pentru a folosi echipa naționala într-o campanie electorală. Campania electorală pentru 2018 a început deja.

Eu nu m-am folosit niciodată de echipa națională. Nu am dat niciodată în jucători. Nu am vorbit despre selecționeri, nici în campanie și nici după.

După primele 3 luni am vrut să renunț. Dar când i-am văzut pe acești slujbași ai intereselor personale, mi-am dat seama că este o singură direcție. Trebuie să încercăm să instauram meritocratia, nu interesele unor diverși", a spus Burleanu la TV Sport ro.

Citește și: FRF a tranșat lupta CSA - FCSB! Burleanu, mesaj categoric: "E Steaua" » Ce va face UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
romulus65
romulus65  •  04 Aprilie 2017, 19:56

Da, a fost votat, dar pe ceilalti habarnisti cine i-a adus in federatie? Bodescu ce mari performante a facut in fotbal?

432585013533469
Mihai Ungureanu  •  04 Aprilie 2017, 17:53
Postat de romulus65 pe 04 Aprilie 2017, 13:50

Era sa plang. Doamne ce om este Burleanu si noi nu-l apreciem la adevarata lui valoare. A ramas la FRF ca un adevarat martir pentru a se lupta cu fortele retrograde pentru binele fotbalului romanesc. Cat despre meritocratie, sa ne spuna ce merite a avut el pentru a deveni conducatorul fotbalului romanesc.

A fost votat.Mai simplu de atat nu se poate.

grande.balaci
grande.balaci  •  04 Aprilie 2017, 15:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează