FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu făcut praf de Duckadam: "E un prefăcut și mincinos" » De ce e acuzat șeful FRF

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 20:48

Răzvan Burleanu, președintele FRF, este atacat din toate părțile după eșecul României la EURO. De data asta, un oficial al Stelei a sărit la gâtul șefului Federației.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, îl acuză pe Burleanu că a mințit înaintea calificării naționalei la Campionatul European.

"Burleanu e un om prefăcut și un om mincinos. Spun asta pentru că i-a mințit în față pe fotbaliștii naționalei din generația 1994. Le-a spus că în cazul în care naționala României se va califica la EURO vor fi toți invitați în Franța și n-a fost nimeni invitat. Nu s-a ținut de cuvânt!", a declarat Duckadam la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
piet
piet  •  09 Iulie 2016, 16:38
Postat de Petre Radulescu pe 09 Iulie 2016, 09:36

Nu numai ca au fost ma!!!! Au calificat nationala la acest turneu final. Fara jucatorii Stelei nationala e un mare ZERO!!!!! Trebuie sa ai buba la cap ca sa vezi altfel lucrurile.

draga mihaela radulescu nationala a fost calificata de budescu fara golurile lui in feroe dansai pe muzica lui piti talent la alte mese.am o intrebare faci parte din grupul sarut prin gard ?ori din alaiul de nunta al reginei mimi?daca imi pare rau de ceva este ca nu aveti ocazia s-al vedeti pe tv in retrospective pe duckadam cam ce *** de portar a fost .corect a avut bulan in finala dupa care a mai aparat1-2 meciuri si s-a lasat .mie scarba de el de slugareala luide lipsa de verticalitate de imaginea de lacheu pe care si-o aroga .a uitat cu desavarsire ce i-a facut mimi ce pres l-au facut cand incerca sa-si de-a cu parerea.rusine. iar tu raduleasco la parada

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  09 Iulie 2016, 12:07

E jenant pt. MILOGUL Dukadam,trompeta puscariasului ordinar Becali, sa apari in presa si sa sustii intreaga pleava a fotbalului romanesc ( blatistul *** Hagi, *** Prunea , tradatorul Iorgulescu si nu numai ) care vrea sa subordoneze total fotbalul intern .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  09 Iulie 2016, 09:36
Postat de Adi Mitrea pe 09 Iulie 2016, 09:26

A ajuns duckadam vuvuzela lui becali.in sfarsit selectia se va face pe bune.gata cu vopsitul jucătorilor gen chipciu, stanciu, pintili, chiriches, stancu, dat, etc.de aia ciobanasul nu are somn.pt ca in ultimii ani selecționerul actiona doar la ordinul lui.Spunea deunăzi ca 2 jucători de la fcsb de vor retrage de la naționala.au fost vreodată acolo?

Nu numai ca au fost ma!!!! Au calificat nationala la acest turneu final. Fara jucatorii Stelei nationala e un mare ZERO!!!!! Trebuie sa ai buba la cap ca sa vezi altfel lucrurile.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează