FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu iese la atac! Replică pentru Ionuț Lupescu: "Nepricepere de începător"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 14:26

Răzvan Burleanu, președintele FRF, l-a contracarat pe Ionuț Lupescu, rivalul său pentru alegerile din 18 aprilie.

Într-un material pe blogul său, Burleanu a reacționat după o declarație a lui Ionuț Lupescu, care acuza Federația de nepricepere și de management defectuos pentru că România a avut 4 selecționeri în 4 ani. Actualul șef al FRF a dat exemple de mai multe țări care au schimbat la fel de mulți selecționeri.

"Fie și numai în același interval de timp la care face referire domnul Lupescu, găsim 5 selecționeri pentru Olanda, Van Gaal, Hiddink, Blind, Advocaat și Koeman. A fost o simplă omisiune? Argentina a avut 4 selecționeri, Sabella, Martino, Bauza și Sampaoli, Serbia a avut 4 selecționeri, plus un interimar, Drulovici, Advocaat, Curcici, Muslin și Krstajici. Ungaria a avut 4 selecționeri plus un interimar, Pinter, Dardai, Storck, Szelesi, Leekens, iar Grecia și Armenia, la fel. Italia a avut 3 selecționeri și un interimar.

Și asta doar în intervalul la care se face referire, să nu uităm! Specialist în zona tehnică? Mda…", a fost reacția lui Burleanu.

Președintele FRF a ținut să-l contrazică pe Lupescu, după ce fostul șef al Comisiei Tehnice al UEFA a spus că 75% din bugetul FRF este alcătuit din bani de la FIFA și UEFA.

"Este o eroare fundamentală și nepricepere de începător! Singura scuză pe care o are domnul Lupescu e că a rămas înțepenit în vremurile când lucra la FRF. Poate atunci 75% din bani veneau de la UEFA și FIFA, în contextul în care veniturile din sponsorizări, publicitate și retail, drepturi tv și vânzarea de bilete nu aveau valorile pe care administrația pe care o conduc a reușit să le obțină.

În 2015, contribuțiile UEFA și FIFA au reprezentat 21,7% din totalul veniturilor FRF, iar în 2016 au reprezentat 19,8% din totalul veniturilor FRF. În 2017, contribuțiile au fost 27,6% din totalul veniturilor FRF", a adăugat Burleanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  20 Februarie 2018, 08:30

ACEST ""CIURLI-BURLI""AL FOTBALULUI ROMANESC ESTE DE O NESIMTIRE CUTREMURATOARE!!!!FACETI CEVA SI SCAPATI DE ""NAPARCA ASTA!!!

912153788849149
Costea Ioan  •  20 Februarie 2018, 07:32

NU PREA CRED CA ACEST LUPESCU VA FACE MARE BRANZA,EL SI LA NATIONALA ATUNCI CAND JUCA NU S-A REMARCAT DECAT CU PASELE LATERALE!DECI ATENTIE NU ESTE CHIAR ASA MARE SPECIALIST,APOI S-A UITAT REPEDE CA ACEST INDIVID A LUCRAT IN SUBORDINEA DICTATORULUI M.sandu!?ATUCI pRUNEA URLA DIN TOTI PLAMANII,CE STIE SI EL SA FACA?! PREA REPEDE S-A uitat si faza aceea cu pRUNEA SCAPAND MINGEA LA CENTRAREA DIN CARE NE-A ELIMINAT SUEDIA!

mateiserban
mateiserban  •  19 Februarie 2018, 23:45

Pai Piturca a plecat ca a vrut el, nu l-a dat Burleanu afara. A avut o oferta din zona araba. Contra, al 4-lea de-abia a venit. Deci ar fi 2 care i se reproseaza, nu 4. Cei 4 evanghelisti erau 3, Luca si Matei. Pe Iordanescu l-a pus tot la presiunea lor, Generatiei de Aur, ca nu se mai intelegea cu ei daca nu punea unul de compromis politic, precum "senatorl-general". Cu Daum a incercat o emancipare a nationalei, ceva de care era nevoie. Neamtul nici n-a avut cu cine. Oricine era antrenor termina dupa Polonia si Danemarca. Aia au pe Lewandowski si Ericksen, ai nostri trageau injuraturi ca de ce nu-l baga pe Alibec. A demonstrat Alibec de ce nu-l baga Daum.....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează