FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Becali, Negoiță și Niculae, vizați direct! Măsura IMEDIATĂ pe care are de gând să o ia Federația

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 22:08

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, 33 de ani, a anunțat care este măsura pe care are de gând să o ia în viitorul apropiat. Acesta vrea să distribuie diferit banii din drepturile TV, iar la ședința în care se va stabili acest lucru vor fi invitați și patronii cluburilor din Liga 1. 

"În şedinţa din iunie vom pune bazele unei comisii de fotbal profesionist. Vor fi două comisii importante la nivel de Federaţie, pe lângă cele pe fiecare eşalon competiţional.

În comisia de fotbal profesionist îi vom invita pe patronii echipelor din Liga 1 şi din liga a doua, astfel încât acolo să putem discuta inclusiv modurile în care ar trebui să se repartizeze drepturile TV.

Acum, se împart doar în funcţie de performanţa sportivă. Vrem să aducem în discuție un criteriu legat de numărul de spectatori de pe stadion, dar şi de audienţa TV" a declarat Burleanu la TV Digi Sport.

Alte articole despre Burleanu și FRF:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Aprilie 2018, 14:41
Postat de luciann pe 27 Aprilie 2018, 07:10

In sfarsit o decizie buna, televiziunile platesc audienta! Steaua ar trebui sa primeasca cam 40% din drepturi!:)))

Sa vi se ia nu sa vi se dea! Imbolnaviti fotbalul !

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  27 Aprilie 2018, 10:50
Postat de ucluj2011 pe 27 Aprilie 2018, 09:52

Frățioare , chiar nu cred că ar fi o decizie bună. Dacă ea nu se aplică în țări precum Franța , Anglia sai germania , sau Italia , la noi cu atît mai mult nu poți că faci așa ceva. Asta ar însemna să-i omori definitiv pe cei mici care și așa se chinuie. asta înseamnă să-i faci pe bogați mai bogați și pe săraci mai săraci ceea ce contravine și codului UMAN și celuyi PENAL , și celui DUMNEZEIESC și celui de Bun Simț și celui FairPlay ... Tu spui asta pentru că ești becaliot FCSB-ist și ești subiectiv , dar asta NU se poate face și pot pune pariu pe oricît că , CHIAR nu se va face. Asta este una dintre stratagemele lui Burleanu de ai mulțumi pe toți. Cine... OHHHH!!!! CIIIIINEEEE crezi că va vota o asemenea ridiculozitate și aberație... o asemenea tîmpenie , nedreptate și cretinie??? CINEEEEE??? Știi cine? *** Mulțumim lui Dumnezeu că totuși pe acolo pe la comisii sunt doar 1 sau 2 h***... Hai să fim serioși!!!...

Pentru ce 40 % ,pentru sub 1000 e spectatori pe arena națională la un meci fcsb și astra,această echipă trebuie sancționată drastic de frf pentru răul adus fotbalului din liga 1.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  27 Aprilie 2018, 10:24

Sistem nou de vanzare a drepturilor tv + sistem mixt de distribuire a a sumelor incasate, performanta-audieta tv, astfel : la fiecare meci in parte se incaseaza reteta de vanzare a drepturilor tv pentru meciul respectiv obtinuta prin licitatie deschisa sau inchisa, la plic , intre toate televiziunile interesate, cu prag de pornire. Reteta apoi se distribuie astfel: 40% intre cele doua participante la meci(25% castigatoarea, 15% invinsa, respectiv 20%-20% la egalitate). Restul de 60% se distribuie la celelalte 14 cluburi+FRF(LPF), caz campionat cu 16 echipe deci cate 4%. In caz de redistribuire a 10% catre liga2,3,4, acest procent se retine din start din reteta initiala a meciului.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close