FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu îl dă de gol pe Pițurcă » Cum a ratat un milion de euro: "S-a răzgândit după trei ore"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 11:04

Victor Pițurcă (61 de ani) e cunoscut drept un antrenor care știe să-și negocieze foarte bine contractele, însă a și pierdut un milion de euro în urma contractului avut cu FRF.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a povestit cum l-a convins pe fostul selecționer să renunțe la contractul pe care l-a avut la echipa națională.

"Recunosc, a fost o greșeală aducerea lui Daum și am mai spus asta. Dar, dincolo de acest aspect, eu i-am susținut pe toți selecționerii, inclusiv pe Anghel Iordănescu și pe Victor Pițurcă. Acesta din urmă m-a acuzat că i-am făcut vânt din federație. Știți care este, de fapt, supărarea lui Victor Pițurcă? Cred că o să rămân în istoria fotbalului românesc ca singura persoană care conduce o structură sportivă și nu plătește unui antrenor clauza de reziliere.

Victor Pițurcă putea câștiga mai mult din rezilierea contractului decât din activitatea sa. Avea o clauză în contract, conform căreia dacă noi îl dădeam afară trebuia să-i dăm un milion de euro. În schimb, dacă pleca el, nu mai plătea nimic. Apoi, l-am convins să semneze o clauză prin care fiecare dintre părți putea denunța unilateral contractul", a spus Burleanu, la TV Digi Sport.

"Mai apoi, după trei ore, Victor Pițurcă s-a răzgândit pentru că și-a dat seama ce a făcut. Azi aș fi fost cel mai bun prieten al lui Victor Pițurcă dacă-i plăteam banii" Răzvan Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  23 Martie 2018, 20:43

Deci FRF a economisit 1 milion de euro! Ioanitoaia, cand scrii un editorial despre asta, ca despre prima luata de Burleanu ai scris vreo 20?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează