FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROCES

Burleanu începe să le ia banii celor care au îndrăznit să-l conteste » Șeful FRF va primi daune morale substanțiale de la un stelist!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 19:39

 Daniel Prodan a pierdut procesul cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și va trebui să-i plătească acestuia daune morale în valoare de 25.000 de lei! Curtea de Apel București a respins recursul fostului fundaș al Stelei, menținând decizia Tribunalui Ilfov, informează agenția de presă news.ro. 

Fost director al loturilor de juniori al FRF a fost demis din această funcție în martie 2014, în urma unui conflict cu actuala conducere a Federației. Acum el este director sportiv la Chiajna. 

Daniel Prodan a declarat la momentul respectiv că Răzvan Burleanu este "un tânăr fără experiență, care nu are treabă cu fotbalul". Președintele Federației l-a acționat în instanță pe Prodan și a cerut daune morale pentru declarații defăimătoare făcute în presă. 

"Răzvan Burleanu este un tânăr fără experienţă, care nu are nici o treabă cu fenomenul fotbal, nici cu managementul fotbalistic, nici cu statute şi regulamente. La 29 de ani, nu poţi avea experienţă nici în fotbal, nici în politică, nici în Administraţie, nici în viaţă, la nimic."Daniel Prodan, martie 2014

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
lenan
lenan  •  02 Martie 2016, 21:49

Romania e tara unde adevarul e cel mai... scump...

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  02 Martie 2016, 21:47

pai stai asa... pana acum nu s-a dovedit foarte clar ca Prodan are dreptate?! :) :O :))))

balauru48
balauru48  •  02 Martie 2016, 21:43

Ti-ai pierdut mintile de cand ai dat-o pe coca acolo in state. Tu n-ai nici o legatura cu Dinamo, esti doar un parlit care si-a ratat viata in Seatlle :)) Ia-te de mana cu chronic si alti distrusi care-si petrec viata pe gesepe ;)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează