FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu se ia de cei care cred că România nu va putea organiza meciuri la Euro 2020: "Așa suntem noi! Prea prăpăstioși"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 17:47

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, e convins că România nu va pierde organizarea celor 4 meciuri de la Euro 2020. Astăzi, la Arena Națională, a fost lansat logo-ul pentru acest eveniment. 

"E o etapă foarte importantă astăzi, logo-ul cuprinde toate principiile acestei competiţii aniversare, cel mai important eveniment sportiv organizat în România.

Împreună cu Guvernul şi Primăria transmitem un mesaj de încredere suporterilor că acest eveniment va avea loc la Bucureşti. În ceea ce înseamnă organizarea Euro 2020, vă asigur că nu există niciun risc.

Poate că noi românii suntem prea prăpăstioşi, ne dorim să rămână în urmă nu doar aceste patru meciuri, ci şi această infrastructură, în care România nu a mai investit", a declarat Burleanu la conferință.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează