FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Burleanu, val de critici la adresa doctorului Pompiliu Popescu: "Face parte dintr-o lume decrepită! Era una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 20:51

Răzvan Burleanu susține că decizia privind plecarea medicului naționalei, Pompiliu Popescu, a fost luată încă de anul trecut și face o serie de afirmații dure la adresa acestuia.

"Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră dacă ați avea o problemă, vă duceți la medicul care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Fotbalul modern de astăzi, atât din punct de vedere fotbalistic cât și din punct de vedere instituțional, solicită inovare, solicită implicare. Să fii adaptat la ceea ce solicită piața azi. Nu este suficient să fi lucrat acum 100 de ani într-un loc ca să mai continui.

Decizia era oarecum luată la finalul anului trecut. Am zis hai să mai așteptăm, datorită unor relații personale născute de oameni care s-au tratat la domnul Pompiliu Popescu. Dar am văzut în ceea ce înseamnă cantonamentul pentru meciurile cu Spania și Lituania, ce înseamnă nervozitatea din jurul echipei naționale. Prezența sa ar fi fost un minus în continuare pentru echipa națională. Era una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism la nivel de Federație!", a declarat președintele FRF, conform Dolce Sport.

FRF anunțat că plecarea lui Pompiliu Popescu de la echipa națională s-a datorat faptului că acesta ajunsese la vârsta de pensionare, deși sursele inițiale susțineau că totul a plecat de la un conflict financiar. În locul său a venit Laurențiu Oproiu, fost medic al Unirii Urziceni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
1141362449260571
Razvan Lindner  •  17 Mai 2016, 12:03

Daca dr.PP face parte din vechea generaţie de corupţi si de vindecători ai strabunicii, la care dumneavoastră nu mai doriţi să apelaţi, atunci cu antrenorul "tânăr", cum rămâne??????

1660405004242200
Ivanovschi Ioan  •  17 Mai 2016, 10:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brigadierul
brigadierul  •  17 Mai 2016, 10:13

Eu m-am saturat de Harry Potter asta de la conducerea federatiei....asa om adus cu japca in asemenea functie. Si el si *** sunt doar 2 personaje de desene animate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează