FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Când ar putea juca primul străin în naționala României! Ce spun Burleanu și Daum

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 15:47

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că Mario Camora ar putea îmbrăca tricoul echipei naționale a României în aproximativ două luni.

”Săptămâna viitoare se va finaliza pocedura de depunere a actelor în ceea ce îl priveşte pe Mario Camora. După aceea, el intră într-o procedură care, în mod normal, am putea să o estimăm la 45-60 de zile, depinde de autorităţi. În momentul de faţă Camora este singurul fotbalist în ceea ce priveşte naturalizarea”, a spus Burleanu conform Digi.

Ce spune Daum despre naturalizări:

"Acum avem o lista cu 50 de jucători. Chiar și jucători de la Craiova sunt pe lista noastră.

Sunt mulți jucători care pot fi naturalizați și trebuie să decidem exact ceea ce are sens! Trebuie să vină cu ceva extra pentru echipa națională", a spus Daum, conform sursei citate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  18 Iulie 2016, 14:51

OPINIA lui Burleanu nu ma intereseaza. Cat despre DAUM, deocamdata trebuie sa-i dam credit; este platit cu zeci de mii de euro lunar. Va raspunde pentru selectionati si pentru decizii. Nu-i asa Burlene? Sau contractul nu prevede nimic in caz de esec...

risc_mix
risc_mix  •  17 Iulie 2016, 20:26

Afacere romaneasca.Obligam echipele romanesti sa joace cu un jucator de 21 ani(fapt ce va dilua calitatea campionatului si asa foarte slaba)dar naturalizam jucatori de 30 ani

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Iulie 2016, 18:54

Dar plinutul acela de langa Camora seamana parca cu Adi Popa ? El o fi?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close