FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

Căpitanul accidentat al naționalei îl dă de gol pe Iordănescu: "Așa va juca România cu Spania"

Anghel Iordănescu / Foto: Alex Nicodim
Anghel Iordănescu / Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 22:27

Răzvan Raț, căpitanul naționalei care acum stă departe de terenul de fotbal din cauza unei accidentări, consideră că România a câștigat un fotbalist în persoana lui Stanciu după victoria cu Lituania, 1-0.

Fundașul lui Rayo Vallecano crede că în meciul cu Spania Anghel Iordănescu va folosi mai mulți jucători care au jucat în preliminariile pentru EURO 2016.

"Mă bucură reușita lui Stanciu. N-am văzut meciul de la cap coadă, l-am văzut cu întreruperi pe internet. Aș fi vrut să joc și cu Lituania, și cu Spania, dar din păcate sunt accidentat.

În acest moment avem cel puțin un câștig, care se numește Stanciu. Cred că primul «11» cu Spania va fi mai apropiat cu cel care a fost în calificări. Nu știu sigur, dar așa am impresia. Cred că vor fi 7-8 jucători care au evoluat în calificările pentru EURO.

Le-am explicat spaniolilor cu cine vor juca, mi-a fost greu să le explic de ce nu jucăm pe Arena Națională însă", a spus Răzvan Raț la televiziunea sportro.

Pentru naționala României urmează meciul amical de duminică împotriva Spaniei, de la ora 21:45, la Cluj, în direct la TVR 1, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

"Cred că în două-trei săptămâni voi începe să joc iar după accidentare"
Răzvan Raț

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Martie 2016, 22:48

Rat ...un jucator terminat pentru fotbal ...cu gandul numai la bani ...nu l intereseaza ca o sa terminam ultimii in grupa ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează