FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARȚI, 14 NOIEMBRIE, 21:00, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Căpitanul naționalei surprinde: "La ce se joacă în play-off, trebuia să fim la baraj"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 16:54

Vlad Chiricheș simte momentul bun al echipei naționale după venirea lui Cosmin Contra. Căpitanul naționalei a uitat deja prestațiile modeste din grupă și regretă că România nu e la baraj, mai ales după ce a urmărit meciurile de acolo. 

"Văzând meciurile din play-off, regretăm că nu am reuşit mai mult. E regretabil, dar nu avem ce face. Începe o nouă campanie. Am terminat campania rău, nu am reuşit să ne calificăm.

Dar e bine că am făcut o schimbare, se vede o nouă atitudine, o mai bună dispoziţie din partea tuturor şi sper să continue tot aşa", a declarat Chiricheş conform TV Dolce Sport. 

România și Olanda se vor duela marți, de la ora 21:00, într-un meci amical, ultima partidă a "tricolorilor" din acest an. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
831837676990129
Mihai Ratiu  •  14 Noiembrie 2017, 09:28

D-nule Chiriches , iti dai seama cum jucati voi ? Nu iti este un pic rusine ? Te-ai uitat vreodata dupa meci , cum ati jucat ? Nu antrenorul este de vina, ci voi , care sunteti sportivi nu fotbalisti.

mioriticul
mioriticul  •  13 Noiembrie 2017, 21:10

Da, i-am caftit pe ieniceri si ne credem mai ceva ca Mircea sau Stefan. Atita tot ca in momentul de fata turcaletii sunt condusi acasa de ... Albania (o repriza cu un om in minus)

calinescu_
calinescu_  •  13 Noiembrie 2017, 20:01

ASTA SPUNE SIMBOLUL NEPUTINTEI ....!!!! OARE CU RADU STEFAN CAPITAMN SI CU TINE IN TRIBUNA, NU NE CALIFICAM ??????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează