FOTBAL  »  NATIONALA  »  REVENIRE

Care sunt șansele ca Ștefan Radu să revină la națională » Un fost coleg de la lot a spus tot: "Ăsta e motivul"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 18:15

Dorin Goian e sceptic în privința șanselor ca Ștefan Radu să revină la echipa națională, chiar și după ce va avea o întâlnire cu noul selecționer, Cosmin Contra. Fostul fundaș A expus și motivele pentru care crede acest lucru. 

"Din câte ştiu eu, Ştefan Radu este greu de întors la echipa naţională. El şi-a spus ideea atunci când a renunţat. A spus că nu mai vrea să vină şi mi-e greu să cred că va reuşi să-l facă cineva să-şi schimbe părerea, nici Cosmin Contra.

Personal, i-am şi spus-o, nici eu nu sunt de acord cu decizia lui Ştefan Radu de a nu mai veni la echipa naţională, pentru că e un jucător foarte valoros, de care echipa naţională are nevoie.

Nu ştiu ce supărări a avut el. Eu ştiam că el s-a supărat pe regimul de la echipa naţională, că se stătea mult în cantonament.

Ştim cu toţii că regimul era mai strict în acea perioadă, cu domnul Piţurcă, se stătea foarte mult în cantonament. Atunci, motivul ăsta l-a invocat. Probabil mai este şi altceva pe lângă, dar asta o ştie el cel mai bine", a spus Dorin Goian pentru Look TV.

Ex-dinamovistul Ștefan Radu, 31 de ani, joacă din 2008 la Lazio.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1060933040644224
Gabby Ursu  •  26 Septembrie 2017, 14:17

Baaaaa voi sunteti nebuni pai noi stam in Stefan Radu?

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  26 Septembrie 2017, 07:12

RUSINE FRF DACA VA DUCETI DUPA RADU ASTA TREBUIE STERS DIN FOTBALUL ROMANESC

tonyys
tonyys  •  26 Septembrie 2017, 07:03

Gunoiul de stefan radu intotdeuna a refuzat nationala, o fi vreun *** ca si mitrita - la dinamo se aduna o gramada *** din astea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează