FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Cârțu face praf Federația! Atac dur: "Burleanu, Vochin şi restul, cum îi mai cheamă, nu înțeleg asta"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 20:51

Conducerea Federației Române de Fotbal este ținta unui atac lansat chiar în prima zi a anului de tehnicianul Sorin Cârțu.

Cârțu este de părere că actualul președinte al FRF ar trebui să se concentreze pe soluțiile care-i sunt la îndemână pentru a redresa forbalul românesc și să nu mai dea vina pe foștii șefi ai fotbalului.

"La tupeul pe care îl are, sigur va concura şi anul următor. Nu va recunoaşte în niciun fel eşecul pe care îl va avea. Nu mă interesează, mă, ce a fost în spate! Aşa şi cu Burleanu, şi cu politicul: dom'le, ce mai stai tu să spui Guvernarea veche şi aşa mai departe. Nu, mă, de-aia te-au pus aici, să faci lucrurile. Că de-aia l-am schimbat pe ăla dinainte, că n-a fost bun, nu? Tu dă-i drumul şi apucă-te de treabă, ce te mai interesează de cei dinainte", a răbufnit Cârțu la TV Digi Sport.

Fostul antrenor al Craiovei a criticat și faptul că actualii conducători ai Federației nu au jucat fotbal.

"E un har de la Dumnezeu să fi jucat fotbal. Îl ai sau nu-l ai. Şi lumea asta nu înţelege! Şi Burleanu, şi Vochin, şi toţi care sunt pe acolo, cum îi mai cheamă. Bă, nu poţi să înveţi! Fotbalul nu îl înveţi! Tu, fotbalul, ori îl ai în tine, ori nu-l ai, mă! Să fie clar: niciodată feeling-ul avut de ăla care a jucat niciodata n-o să îl înveţi!", a concluzionat Sorin Cârțu.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  02 Ianuarie 2017, 22:01

Asa este ! Acest aragaz cu patru ochiuri nu are ce cauta in fotbal ! Este atat de incult ca nu vede unde a ajuns fotbalul RO !

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  02 Ianuarie 2017, 16:47

dati-i ba jos pe toti ciocarlanii astia!

cj1960i
cj1960i  •  02 Ianuarie 2017, 14:34
Postat de flaviu79 pe 02 Ianuarie 2017, 14:23

Ca mai toate grupurile din Romania si "genialii" din fotbal cred ca fara ei nu se mai invarte Pamantul si ca merita sa fie deasupra legilor. Respect pentru fotbalistii Cartu, Popescu sau Prunea dar aversiunea pentru cineva din exterior este explicabila doar prin faptul ca nu mai sunt lasati sa-ai faca "mersurile". Le pot dori: La brutarie cu toti!

corect! doar fara genialii de la taste nu se poate. ia zi tu ce ai facut pt. fotbalul romanesc sa-ti permiti sa-i critici si sa-i trimiti la brutarie ?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează