FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Câte voturi ar lua Lupescu și Burleanu dacă alegerile FRF ar fi astăzi

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 18:27

Pe 18 aprilie 2018 vor avea loc alegerile pentru președinția FRF, unde cei mai importanți doi candidați vor fi Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu.

În pole-position s-ar afla Ionuț Lupescu, cel care ar avea deja asigurate 117 voturi din cele 257 posibile, anunță agenția news.ro citată de TV PRO X. Potrivit unui președinte de AJF, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, sursa citată susține că pe locul doi s-ar afla Burleanu, iar imediat după acesta Marcel Pușcaș.

"Toti cei de la AJF-uri care l-au prins pe Lupescu până în 2011 vor fi cu el, am convingerea asta. Pentru că nu au ce să-i reproșeze. Eu sunt în staff-ul lui Lupescu, alături de alți opt colegi, și facem o situație a opțiunilor în paralel cu ei.

În momentul ăsta, Lupescu are 117 voturi, Burleanu 88, iar Pușcas 36. Restul nu sunt făcute, nu s-a acoperit toată țara încă. Și asta este varianta pesimistă", a spus sursa pentru News.ro

  • Ionuț Lupescu - 117 voturi
  • Răzvan Burleanu - 88 voturi
  • Marcel Pușcaș - 36 voturi

    1.50 e în acest moment cota oferită de agenția Winner pentru ca Lupescu să iasă președinte, în timp ce Burleanu are cota 2.40, iar Marcel Pușcaș cota 20.00

Pe cine ați alege președinte FRF dacă ați avea drept de vot?

Răzvan Burleanu
Ionuț Lupescu
Marcel Pușcaș
Altul

Citește și: Opinie Cătălin Țepelin: “Ce credeți că vor Burleanu și Lupescu? Voturi sau respect?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
caminero
caminero  •  30 Martie 2018, 08:47

Fake news, ca de obicei. Cuibul de bătrîni (dar și mai tineri) securiști nu se dezminte.

digei
digei  •  29 Martie 2018, 21:48

Daca Burleanu-l convinge pe Puscas sa-i dea voturile se cam termina cu "lupta" ! Singurul motiv pt care mi-ar parea f.bine sa castige Burleanu ar fi ca sa se oftice Becali, sa-i cada "guvernul".

marius.bxl
marius.bxl  •  29 Martie 2018, 21:37

Suntem tot mai aproape de victoire

Vezi toate comentariile (19)
Comentează