FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

Ce a schimbat Daum? Un stranier explică: "A venit să mă vadă și să discutăm, nu credeam că voi fi convocat"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 13:16

Ovidiu Hoban a fost unul dintre primii fotbaliști ajunși în cantonamentul de la Mogoșoaia și a declarat faptul că selecționerul Christoph Daum a venit să-l urmărească și să discute cu el la unul dintre meciuri.

"Eu am avut șansa să îl cunosc, a fost la un meci de-al meu, am povestit puțin. Mi-a părut bine că a venit să mă vadă și să discutăm și abia aștept să văd și tehnicile pe care le aplică. A vorbit despre o nouă mentalitate, de învingător, și vrea sa progresăm încet.
Ma aștept să ne calificăm, nu contează cum, important e să ne calificăm.

Eu unul nu mă așteptam să fiu convocat. Credeam că se va pune baza pe tineret și că acest lucru nu mai depinde de mine. Dar mă bucur că am fost chemat, pentru mine e un lucru minunat", a spus Ovidiu Hoban, conform Dolce Sport.

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc pe 4 septembrie, pe Cluj Arena. Partida va putea fi urmărită în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
425731240965213
Viorel Chirca  •  28 August 2016, 18:48

Schimbarile au sa vina incet incet . ...omul trebuie sa se convinga de valoarea anumitor jucatori iar incet incet au sa apara alti tineri iar cine nu face fatza o sa dispara....ezista un proiect pe termen lung

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 August 2016, 15:50

Cristi stie ce face ...el o sa ne califice la mondialul rusesc ...

pekeler
pekeler  •  28 August 2016, 15:28
Postat de ottobraun pe 28 August 2016, 13:58

Cluj Napoca capitala europeana , in Ro de acolo se da ora exacta!!

:)))))))))))Mai poti vomita ?:)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează