FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Ce-i lipsește lui Iordănescu la națională: "Avem mari probleme acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 18:14

Cosmin Contra a comentat egalul naționalei României cu Finlanda, scor 1-1, și a vorbit despre problemele pe care le are echipa lui Anghel Iordănescu.

"Tuturor ne este frică să nu se întîmple ceva în Feroe și să nu ne calificăm direct, ar fi foarte greu la baraj. Chiar dacă împotriva Finlandei ne-am creat multe ocazii, am început prost a doua repriză, le-am dat lor posibilitatea să marcheze.

Apoi am căzut psihic și putem spune că am scăpat ieftin. Norocul a fost cu România. Cel mai mare succes de ieri este faptul că depindem în continuare de noi.

Keșeru face meciuri bune la echipa de club, dar la echipa națională are evoluții șterse. Ne lipsește un atacant care să bage mingea în poartă, avem mari probleme acolo în față și de aceea naționala noastră suferă. S-a întîrziat foarte mult cu a treia schimbare", a spus Cosmin Contra la Dolce Sport.

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
dincolodenori
dincolodenori  •  09 Octombrie 2015, 22:21

Avem tot ce este nevoie pt a fi competitivi,avem o liga plină de jucatori străini second hand,avem arbitri care anulează trei goluri intr.un meci,avem echipe in insolventa,avem o armata care poarta fotbalul in Instanțe vânzând si râvnind la identitati neclare,avem antrenori fara licența,avem tot ce ne trebuie pentru a ne numi ROMANI ,daca am avea altceva din toate astea am reîncepe sa ne numim Echipa Naționala si riscam sa ne pierdem identitatea.

bibi_jupanul
bibi_jupanul  •  09 Octombrie 2015, 21:37

https://www.youtube.com/watch?v=tv7notdZSjA&t=55s

gerulozaurus
gerulozaurus  •  09 Octombrie 2015, 21:09
Postat de disclosure pe 09 Octombrie 2015, 20:58

Anglia are campionat competitiv si ce face ? Iese pe usa din dos de la CM.

ori atunci cand joaca cu noi se fac de ras si pierd :))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează