Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 octombrie 2013 14:17

Tudor Gheorghe, artistul în vîrstă de 68 de ani, a dat un interviu eveniment Gazetei Sporturilor, interviu ce poate fi citit integral exclusiv în ediţia tipărită a ziarului, dar şi în Gazeta Digitală.

Omul care a compus imnul Ştiinţei susţine astăzi un nou concert de colecţie la Sala Palatului şi a acceptat un dialog neconvenţional despre cele două Craiove şi echipa naţională de fotbal a României. Tudor Gheorghe a dezvăluit că nu are încredere în Victor Piţurcă, precum şi cînd a cîntat ultima oară imnul Universităţii, alături de alte răspunsuri interesante ce pot fi citite în ziar sau accesînd platforma Gazeta Digitală.

Întrebat de reporterul Gazetei Sporturilor ce melodie le-ar dedica tricolorilor înaintea barajului, Tudor Gheorghe a fost necruţător: "Nici una. Puştii ăştia sînt cu maneaua în gît! Rar mai găseşti unii care să asculte muzică de calitate"

Artistul a povestit şi o întîmplare puţin mai neobişnuită: "Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut un spectacol la Hunedoara. La final, un domn m-a invitat la el acasă. Mie mi-a pus în faţă o sticlă de whisky, el avea o sticlă de lapte. Cît timp eu am băut două păhărele de whisky, iar el o jumătate de sticlă de lapte am stat de vorbă. Numele lui era Mircea Lucescu. Asta înseamnă seriozitate! Cred că el este cel mai potrivit să conducă echipa naţională. Cu un plan bine elaborat, cred că ar şi accepta".

Nu rata interviul, mergi la chioşcuri şi cumpără ziarul! Merită!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion