FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ce problemă a găsit Contra la echipa națională și cum speră să-l convingă pe Fane Radu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 22:09

Cosmin Contra n-a acceptat prea ușor oferta lui Răzvan Burleanu de a prelua echipa națională. A explicat apoi ce probleme a găsit la lot și de ce încă mai speră ca Ștefan Radu să revină printre "tricolori". 

"Nu am acceptat din prima oferta echipei naționale. Ne-am întâlnit prima dată de dimineață, apoi abia la ora 18:00 ne-am înțeles. Am fost mai mulți candidați. Prima dată s-a vorbit cu Dan Petrescu, nu s-a ascuns nimeni după deget. Apoi, s-a ajuns la mine. Primul contact l-am avut prin nea Mihai Stoichiță.

Când m-am întâlnit prima dată cu el, a venit și Andrei Vochin. Am avut mai multe divergențe, dar am ajuns la un numitor comun. Sunt anumite condiții din partea mea și din partea lor. E normal lucrul ăsta. Sunt scrise în contract", a declarat Cosmin Contra la TV Digi Sport.

...ce probleme a găsit: "Sincer, am fost surprins de atmosfera foarte bună pe care am găsit-o la echipa națională în rândul băieților și de voia bună de la antrenamente. Se vede lipsa rezultatelor, a încrederii din cauza acestor rezultate, pe faza de atac, din ce am putut să analizez în aceste două meciuri. Ajungem bine în 20 de metri și nu reușim să finalizăm această acțiune".

...despre revenirea lui Ștefan Radu: "O să-i fac o propunere interesantă pentru ambele părți. Pentru a evita accidentărilor, am vrea să vină doar pentru câteva meciuri. Încă n-a avut loc discuția, după aceste două meciuri voi merge la Roma. Cred că un jucător ca Ștefan Radu ne ajută enorm. Are o experiență deosebită. Poate că lumea crede că nu se va mai întoarce. Dar vreau eu să vorbesc cu el să simt acest lucru. Voi vedea", a zis Cosmin Contra.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Noiembrie 2017, 12:34

Doamne fereste,ce insista cu asta care a refuzat nationala

ray51
ray51  •  02 Noiembrie 2017, 09:29

Nu mai insista! Cauta si vei gasi! Intreaba-l pe Gica (adevarat selectioner) si vei fi luminat. Poate n-o fi atat de mare antrenor (oare?) dar ochi/fler de selectioner are cu varf si indesat.

tihi
tihi  •  02 Noiembrie 2017, 09:34

Campioana tarii la baschet feminin, echipa SEPSI SIC SFANTU GHEORGHE, a castigat in Cupa Europei cu 22 de puncte !! Sepsi-SIC–Energa Torun(Polonia) 71–49 (13–12, 27–14, 16–15, 15–8).Bravo fetelor,succes in continuare !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează