FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 0-1

Ce spun Alexandru Chipciu, Dragoş Grigore şi Alex Maxim despre Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 01:43

Dragoş Grigore, Alexandru Chipciu şi Alexandru Maxim au vorbit şi ei la finalul meciului cu Grecia, cîştigat de România, scor 1-0. Vezi reacţiile celor trei mai jos. 

"E un cadou frumos. Ne aşteptam să pună presiune, au avut un om în plus mult timp. Dar totul e bine cînd se termină cu bine. Sperăm la un loc care să ne ducă la Euro 2016. A trecut abia un meci, mai sînt multe puncte puse în joc. Încă nu putem vorbi despre o calificare la locul 1 sau 2.

Toţi avem şanse. Ne dorim din suflet să cîştigăm toate meciurile. Mă bucur că domnul Piţurcă îmi dă încredere şi mă bucur că nu l-am dezamăgit. Îmi doresc din suflet să rămînă, pentru că am plecat la drum împreună. Trebuie să rămînă alături de noi", a spus Dragoş Grigore.

"Mă aşteptam să scoatem un rezultat bun. Ştiam că grecii nu au meciuri în picioare, plus că nu au avut suporteri. Am avut meciul la discreţie. N-a fost nici o presiune pentru mine că am purtat numărul 10, am luat totul ca pe o răsplată. Am luat o opţiune serioasă, dar m-am uitat la celelalte rezultate şi cred că ne vor aştepta nişte meciuri foarte grele. Vrem toate cele 6 puncte din meciurile viitoare", a spus Alex Maxim.

"E bine că am cîştigat la favorita grupei. Azi am meritat victoria. Mă aşteptam la victorie. Chiar dacă erau favoriţi, e clar că şi noi avem şanse la cîştigarea grupei. Am fost mai determinaţi. S-a văzut că ei nu erau în ritm. Am văzut prin presă nişte speculaţii că ar pleca domnul Piţurcă. Nu cred că va pleca. A fost urît fără spectatori", a spus Alex Chipciu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
chibitul
chibitul  •  08 Septembrie 2014, 15:28

Mentalitatea nostra de rahat. Dam un gol si dupa aia facem anti-joc, jignim fotbalul. Sa luam exemple de la Costa Rica, Mexic, Columbia. Castiga frumos, pierd frumos. Noi castigam urat, pierdem urat. Fotbalistii sunt ca tot poporul nostru. Ei vor puncte multe cu alergare putina, noi vrem bani multi cu munca putina. De-asta nu ne respecta nimeni pe planeta asta.

nelusportiv
nelusportiv  •  08 Septembrie 2014, 13:01

"A fost un meci extraordinar" a declarat Piturca,sau ceva de genul acesta.Ce dracu a fost extraordinar,faptul ca au stat cu curul in poarta 94 de minute?A fost un meci prost,au jucat urat si au castigat cu noroc "piturcesc"(parca asa se spune in popor,sau cum?) Apropo,era o poanta mai veche:stiti cum se numeste stilul de joc al nationalei Romaniei,pe care l-a practicat in meciul cu Grecia de aseara?Va spun eu,din amintiri:se numeste pi-TURCA!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Septembrie 2014, 05:00

Bravo baieti, bravo Piturca!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează