FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Chipciu a dezvăluit cum i-a motiva Contra înaintea meciului: "Ne-a spus o poveste emoționantă și m-am regăsit în ea"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 00:15

Alexandru Chipciu a vorbit despre diferențele dintre selecționerul Cosmin Contra și fostul antrenor Christoph Daum, dar a dezvăluit și cum i-a motivat fostul tehnician dinamovist înaintea meciului cu Kazahstan câștigat cu 3-1.

"E o bucurie tristă totuși pentru că nu ne-am calificat la Campionatul Mondial. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre foștii antrenori pentru că sunt jucător profesionist. Cosmin e o fire diferită pentru că e antrenor român. Când îți transmite un antrenor român ceva altfel primești mesajul. Am fost în comunism mulți ani și poate mentalitatea noastră nu e ca cea de afară și probabil de aceea a avut probleme domnul Daum.

Cred că au rămas și lucruri bune de la domnul Daum. Chiar dacă nu mai avea voce, Cosmin ne-a felicitat după joc. Ne-a spus o poveste emoționantă înaintea meciului și m-am regăsit în acea poveste. Nu vreau să vă spun despre ce e vorba, e o poveste personală", a declarat Chipciu la TVR 1.

"Am încercat să venim cu o energie nouă. Cred că Cosmin Contra a reușit să ne transmită din energia lui, ne-a motivat foarte bine și a reușit să ne transmită din spiritul lui de luptător. Cred că e important să avem alături de noi un om care să știe ce înseamnă echipa națională"  Vlad Chiricheș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mere_acre
mere_acre  •  06 Octombrie 2017, 10:20
Postat de Emanuel Tiharau pe 06 Octombrie 2017, 09:42

dc ata Chipciu a fost cel mai slab de pe teren, ca l-a adormit pocestea lui Gurita . si nu s-a mai trezit la meci; mai bine se ducea sa doarma ca tot nu a jucat nimic; un ametit prost si guraliv.

tu iești amețit ... și guraliv...!

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  06 Octombrie 2017, 09:42

dc ata Chipciu a fost cel mai slab de pe teren, ca l-a adormit pocestea lui Gurita . si nu s-a mai trezit la meci; mai bine se ducea sa doarma ca tot nu a jucat nimic; un ametit prost si guraliv.

mere_acre
mere_acre  •  06 Octombrie 2017, 09:44

povestea cu drobu' de sare ?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează