FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Chipciu surprinde: "Lumea a perceput această calificare ca pe o dezamăgire"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 17:11

Alex Chipciu regretă că "tricolorii" nu s-au bucurat mai mult după calificarea la Euro 2016 și este de părere că suporterii au fost dezamăgiți de modul prin care naționala și-a asigurat prezența la turneul final.

"Îmi doream să revin la echipa naţională, după ce la ultimele două selecţii nu fusesem convocat. Era şi nebunia cu ce se scria despre mine şi poate îi era greu domnului Iordănescu să mă convoace.

Vreau să mă pregatătesc cât mai bine, o să trag cu dinţii să merg la Euro. Probabil acum nu ne dăm seama, dar în timp va fi o realizare mare şi ne vom aduce mereu aminte de astfel de momente.

E păcat că nu ne-am bucurat şi când ne-am calificat. Trebuia să ne bucurăm mai mult. În România, lumea a perceput această calificare ca pe o dezamăgire, pentru că nu am bătut acasă Finlanda şi ne-am calificat abia în Feroe", a declarat Alex Chipciu la Digi Sport.

Mijlocașul de 26 de ani a fost ținta criticilor în acest sezon, după evoluții mai puțin bune în tricoul Stelei, dar a fost convocat de Anghel Iordănescu în lotul care va participa la cantonamentul din Italia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zizu
zizu  •  16 Mai 2016, 18:50

opaaaaa...marele specialist in arogante si nesimtiri la adresa adversarelor,marele nesimtiti chirpicu...isi da cu parereaca un ...maaaaare specialist!...dar de jocul vostru lamentabil,nu ai nimic de zis chirpicule?

chromophobia
chromophobia  •  16 Mai 2016, 18:25

Daca mergi acolo si iei bataie la scor cu Franta iar cu Elvetia si Albania pierzi,degeaba te-ai dus.Grupa e accesibila tinand cont ca erau echipe mai puternice din fiecare urna.Deci trebuie sa scoti cel putin 4 puncte,ca sa nu zic 6.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  16 Mai 2016, 18:09

Are dreptate, pe carcotasi i-a deranjat ca ne-am calificat !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează